kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Manukyan'a "Naz"lı gelin

Yeni Haber
'Haziran Gecesi' adlı diziyle şöhreti yakalayan genç oyuncu Naz Elmas, geçen ay önce Bodrum, ardından da Çeşme'de sevgilisiyle oldukça samimi bir şekilde objektiflere yakalanmıştı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Siyah bikinisi ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Elmas, çimlerin üzerinde dakikalarca kur yaptığı, öpüştüğü sevgilisinin adını ise sır gibi saklamıştı.

Bekar insanların böyle gizemli davranmasına hiçbir zaman aklım ermemiştir ama Naz, sevgilisinin adını ifşa etmemekte haklıymış. Niye mi? Çünkü Naz'ın sevgilisi, ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın torunu Mark Çilingir de ondan!!! Mark Çilingir, 2001 yılında vefat eden Manukyan'ın 3 bin ev miras bıraktığı oğlu Kerope Çilingir'in de tek oğlu.

İKİ YIL GİZLEMEYİ BAŞARDILAR!

Herkes birkaç aylık ilişki sanıyor ama Naz Elmas, Manukyan'ın torunu ile iki yıldır birlikteymiş. Ünlü bir oyuncunun bir ilişkisini iki yıl saklaması kolay değil, Naz'a bravo doğrusu! Ama buraya kadarmış, bakalım Naz bundan sonra nasıl bir yol izleyecek. Bu arada Mark'ın babası Kerope Çilingir her zaman basından uzak durmuş, kendini gizlemeyi bilmişti. Oğlundan da aynı şeyi beklediği için bu aşkın iki yıldır ortaya çıkmadığı konuşuluyor.

Mark'ın başından bir evlilik geçtiğini de öğrendim. Babaannesi Matild Manukyan, tek erkek torunu olan Mark'ı, 1999 yılında görkemli bir düğünle evlendirmiş. Ama bu evlilik bir süre sonra bitmiş. Mark Çilingir'in şimdi Naz Elmas ile ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor. İki yıldır birlikte olduklarına göre Naz'ın Manukyan Ailesi'ne gelin gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bülent Cankurt - GÜNAYDIN