kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Recep İvedik' asla 'Şaban' gibi olamaz

Yeni Haber
'Hababam Sınıfı' filmlerinin 'Güdük Necmi'si Halit Akçatepe kızgın: Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik'i ile Kemal Sunal'ın canlandırdığı 'Şaban' karakteri kesinlikle kıyaslanamaz!..

Usta oyuncu ve 'Hababam Sınıfı' filmlerinin 'Güdük Necmi'si Halit Akçatepe, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında; 'Recep İvedik' ile 'Şaban' karakterlerinin kıyaslanmasına tepki gösterdi.

"Yeni Şaban, Recep İvedik" şeklindeki yorumlara sinirlenen Akçatepe, "Böyle bir karşılaştırma kesinlikle yapılamaz. Böyle bir şey sormayın ve susun. Yoksa programı terk ederim" dedi. Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı 'Recep İvedik' filmini izlemediğini belirten usta oyuncu, sert tavrının nedenini GÜNAYDIN'a anlattı.

HOŞUMA GİTMİYOR

* Kemal Sunal'ın hayat verdiği 'Şaban' tiplemesiyle 'Recep İvedik'in karşılaştırılmasına neden tepki verdini
z?

Bu tür yakıştırmaları sevmiyorum. Onun için tepki gösterdim. Böyle bir karşılaştırma yapılmaz! Hem neden karşılaştırma gereği duyuluyor anlamıyorum, bu bize bir şey kazandırmaz.

* 'Şaban'ın yeri kolay kolay dolmaz değil mi?


Bir Vahi Öz'ün yeri doldu mu evladım? Sadri Alışık'ın yerine yeni birisi geldi mi yavrum? Bir Kemal Sunal'ın yeri doldu mu? Hiç kimsenin yerine kimse gelmez. Herkes kendi çukurunu bulur. İşte bu kadar. Böyle karşılaştırmalara girmek çok gereksiz.

GÜNAYDIN