kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Serbet güreşte hayal kırıklığı!

Yeni Haber
2008 Pekin Olimpiyatları'nda serbest güreşte bugün mindere çıkan 3 Türk güreşçisi de altın madalya umudunu yitirdi. ..
Pekin Tarım Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen oyunların serbest güreş müsabakalarının 3. ve son gününde, öğleden sonra repesajda Ukraynalı Georgii Tibilov ile karşılaşan Hakan Koç, ilk periyodu, kurayı yitirip, uzatma bölümünde verdiği puanla 1-0 yitirdi. 2. periyotta 1-0 öne geçen Koç, bitime 7 saniye kala rakibinin 3 puanlık hareketine engel olamayınca, bu periyodu da 3-1 yitirerek, 2-0'lık sonuçla müsabakadan yenik ayrıldı ve oyunlara veda etti.

Koç, sabah bölümünde ilk turu ''bay'' geçtikten sonra, 2. turda Alman Stefan Kehrer'i 2-0 yenip, çeyrek finalde Rus Shirvani Muradov'a aynı skorla yenilmişti. Koç'un yenildiği rakibi Rus Muradov finale çıkınca, Türk güreşçi de bronz madalya için repesaj müsabakaları yapmaya hak kazanmıştı.

Bugün sona eren serbest güreş müsabakalarının akşam seansında Türkiye adına son olarak mindere çıkan Serhat Balcı, ilk periyodu, 1-0, ikinci periyodu ise 2-0, maçı da 2-0 yenik tamamlayarak oyunlara veda etti.

Ukraynalı Taros Danko karşısında yaptığı oyunun altında kalarak puan veren Balcı, Türk heyetini hayal kırıklığına uğrattı.

ıÜüİlk turu bay geçen 120 kiloda Aydın Polatçı ise 2. turda Ukraynalı Ivan Ishchenko'yu 2-1 yendi. Çeyrek finalde Kazak Marid Mutalimov'a 2-1 yenilden Polatçı, Mutalimov'un yarı finalde Rus rakibine yenilmesiyle oyunlara veda etti.