kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arkamdan iş çevirmeyin

Yeni Haber
Kulüpler Birliği'nin son toplantısında Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Beni bu göreve zorla getirdiniz. Şimdi kulis yapıyorsunuz. Bu bir daha tekrar ederse istifa ederim" diye tavır koyduğu öğrenildi.

Kulüpler Birliği'nin son toplantısında ilginç olaylar yaşandı. Fenerbahçe ile ilişkileri bozulan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, yakın çevresine bu gerginliğin Kulüpler Birliği toplantısında başladığını söyledi. Kızıl'ın iddiasına göre son toplantı öncesi Başkan Yıldırım odaya girip masaya vurarak, "Beyler beni bu göreve zorla getirdiniz. Şimdi sayın Yıldırım Demirören, sayın Adnan Polat ve sayın İbrahim Kızıl arkamdan kulis yapıyorsunuz" diyerek çıkıştı.

ÇOK ALINGANSIN BAŞKAN

Şaşkın bakışlar arasında konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, "Geçen gün üçünüz toplanıp ne konuştunuz?" diye sorar. Adnan Polat buna, "Çok alıngansın başkan. Kulüplerin sorunlarını konuştuk" yanıtını verir. Yıldırım'ın yanıtı net olur: "Ne alınganlığı. Madem bunları konuşacaksınız benim yanımda konuşun. Bir daha bunu yaparsanız istifa ederim."

TAKVİM