kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Antalya'da hedef 3 puan!

Yeni Haber
Antalyaspor, 2008 - 2009 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Isparta'da 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Çek teknik adam Joseph Jarabinsky yönetimindeki takım günde çift idman yaparak lige hazırlanıyor...
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu Turkcell Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş'ı ağırlayacaklarına dikkat çekerek, "Beşiktaş güçlü bir takım. Şampiyonluğa oynuyor. Ancak ligin ilk maçları hep sürpriz olur. Süper Lig'in ilk maçında Beşiktaş karşısında 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Akıncıoğlu, amaçlarının Süper Lig'de kalmak olduğuna işaret ederek, "Bunun için kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. İlk maçımız Beşiktaş'la. Beşiktaş karşısına 3 puan için çıkacağız. Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da futbolcular, rakiplerini yenerek lige 3 puanla başlamayı istediklerini söyledi. Takım kaptanı Uğur Kavuk, "Isparta'daki çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Burada iyi bir hava yakaladık. Sistemimiz yavaş yavaş oturdu. İlk maç bizim için çok önemli. Beşiktaş güçlü bir takım, ama biz de kazanmak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar fazla puan alıp ligde kalmayı hedefliyoruz." dedi.

Kavuk, yeni antrenörleri Joseph Jarabinsky'ye de kısa sürede alıştıklarını ifade etti.

Kırmızı - beyazlı ekibin iki yıllık sözleşme imzaladığı Çek teknik adam Jarabinsky ise, "Gelecek yıllarda Antalyaspor için önemli projelerimiz olacak.

Geçmişte burada bulunduğum gibi takımı yine iyi durumda görmek istiyorum. Zaman nedeniyle zor bir çalışma dönemine gireceğiz ama bunları Antalyaspor ve taraftarıyla aşacağız. Her takımda on ikinci adam taraftardır. Taraftarların takımlarını en iyi şekilde desteklemelerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Öte yandan 2008-2009 sezonu kombine biletlerinin tükenmek üzere olduğu bildirildi. Antalyaspor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre, Kırmızı - beyazlı ekibin 24 Ağustos Pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi satışa sunulan 4 bin 50 kombine biletten büyük bölümünün satıldığı belirtildi.

Taraftarların talebinin artması üzerine, bazı belediyelere verilen toplu biletlerin bir bölümünün geri istendiği öğrenildi. Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Kilit, kombine bilet almak isteyen taraftarların acele etmesi gerektiğini söyledi. Kilit, kampanyalarla satışı özendirilen kombine bilete talebin giderek arttığına işaret etti.