kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trabzonspor'dan fair-play çağrısı

Yeni Haber
Trabzonspor Kulübü, 2008-2009 sezonunda futbolun tüm kesimlerini Fair Play ruhu çerçevesinde adil bir oyunun parçası olmaya davet etti. ..
Sporun evrensel bütünlüğü içerisinde kitleleri buluşturan eşsiz güzelliğiyle keyif alınan yeni bir sezon beklentisi içerisinde tüm kulüplere başarılar dilenen Bordo - mavili kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Tribün olaylarının yaşanmadığı, küfürün yok sayıldığı stadyumlarımızın, birer aile yuvası haline dönüşmeleri hepimizin en büyük beklentisidir. Kazananın sahada belirlendiği, hakemlerimizin rahatça düdük çaldığı, adaletin tartışılmadığı, medyanın futbolun güzelliklerini sahaya yansıttığı, ayrımların ortadan kalktığı güzel bir sezon dileğiyle aynı sloganın etrafında birleşelim; 'Spor, barış, dostluk, kardeşliktir''.

Öte yandan, Trabzonspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı. Çakır'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erhan Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Özgür Yankaya görevlendirildi.