kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
E. Halevi

"Ahmedinecad İsrail'e çalıştı"

İstihbarat servisi Mossad'ın eski şefi Ahmedinecad'ın dünyayı İran'a karşı birleştirmeyi başardığını söyleyerek "İran lideri İsrail'e verilmiş bir hediyedir" dedi..
İsrail istihbarat servisi (Mossad), ilginç bir açıklamada bulunarak kendilerini her fırsatta yok etmekle tehdit eden İran liderine teşekkür etti. Mossad'ın eski Başkanı Efraim Halevi, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad'ın İsrail'in karşılaştığı en iyi başkan olduğunu söyledi.

ARAP KANALINA KONUŞTU
Arap televizyon kanalı El Hurra'ya konuşan Halevi, "Söylediği her şey bugünkü İran'ın dünyanın birlikte yaşamak istemeyeceği bir İran olduğunu ortaya koyuyor. Ahmedinecad'ın dünyayı İran'a karşı birleştirdiğini öne süren eski Mossad şefi şöyle devam etti: Tahran yönetimine Ahmedinecad gibi birini yerleştirecek kadar iyi bir işi Mossad olarak biz başaramazdık. O bize bugüne kadar verilmiş en büyük hediyedir. Hep bizim çıkarlarımıza hizmet ediyor." İran lideri Ahmedinecad, bugüne kadar birçok konuşmasında İsrail'in haritadan silinmesi gerektiğini dile getirmiş, Filistin sorununun da ancak böyle sona ereceğini söylemişti.