kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Rötar isyanı

Yeni Haber
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 11 saatlik rötar gerginliği yaşandı. Onur Havayolları'nın Fransa'ya saat 17.15'te hareket etmesi gerekin uçak, 02.10'da havalandı. Havalimanında yaklaşık 11 saat beklemek zorunda kalan yolcular duruma isyan etti.
İzmir'den Fransa'nın başkenti Paris'e hareket edecek olan Onur Havayolları'na ait yolcu uçağının 17.15'te havalanması gerekiyordu. Saat 15.00 sularında uçağa binmek için havalimanı dış hatlar terminalinden giriş yapan yolcular kötü bir sürprizle karşılaştı. Uçağa binmeyi bekleyen 149 yolcuya önce uçağın rötar yapacağı ve bir süre beklemeleri gerektiği söylendi.
Uçağın önce 20.00'de daha sonra ise 22.30'da kalkacağı söylenmesine rağmen uçak bir türlü havalanmayınca yolcular duruma isyan etti. Pasaport kontrolünden geçtikleri için dışarıya da çıkamayan yolcular salonda yaklaşık 11 saat uçağın kalkmasını bekledi. Saatler süren gecikmeye tepki gösteren yolcular Onur Havayolları'ndan bir yetkilinin dahi gelip kendilerine açıklama yapmadığını söyledi. Paris'e gidecek olan uçak, gece saat 02.10 sularında havalandı.