kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mario Lopez, Burt Reynolds'ın 1972'de Cosmopolitan dergisine verdiği bu seksi poza yeniden hayat verdi.

Eski seksi pozlar Mario'yla hayat buldu

'Dancing With The Stars' yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Mario Lopez, People dergisi için Hollywood'un ünlü aktörlerinin seksi pozlarını yeniden canlandırdı..
'Altın Kızlar'da oynadığı küçücük bir rolle televizyon dünyasının kapılarını aralayan Mario Lopez, daha sonra ülkemizde de yayınlanan 'Cesur ve Güzel' adlı dizide rol aldı. 1980'lerden bu yana oyunculuk yapan Mario Lopez'in üne kavuşması Amerika'da beğeniyle izlenen 'Dancing With The Stars' adlı yarışmayla oldu.

AŞKA YERİM KALMADI
Yarışmadaki partneri Karina Smirnoff ile uyumlu bir ikili oluşturan 1973 doğumlu Lopez, People dergisinin bu yıl dokuzuncu kez hazırladığı 'Bekarlar Özel' sayısı için birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Birçok Hollywood yıldızının verdiği unutulmayan seksi pozlara yeniden hayat veren Lopez, dergiye samimi itiraflarda da bulundu:

* İlk öpüşmemi Fergie ile yaşadım! İkimiz de bir televizyon dizisinde rol alıyorduk, ben henüz 10 yaşındaydım. O sırada Fergie'nin dudaklarına minik masum bir öpücük kondurmuştum.

*
Eva Longoria ile adım sürekli aşk söylentilerine karıştı ama Eva benim sadece arkadaşım. Onunla tanıştığımız andan bu yana hep hayatında birileri vardı, belki olmasaydı aramızdaki ilişki başka olurdu. Bence eşi Tony Parker çok şanslı bir erkek!

* Şu sıralar hayatımda aşka yer yok. Televizyon için 'Salsa and the City' adlı bir program hazırlıyorum. İşim çok yoğun olduğu için kimseye ayıracak vaktim yok.

*
Eskiden neredeyse her hafta birilerine aşık olurdum ama artık kalbimi dizginlemeyi öğrendim.

* Eğer karşımdaki kadın çok zenginse onunla ilişki kurmaktan çekinirim. Kendimi böyle bir kadının yanında rahat hissetmem.

*
Kadının benden büyük olması benim için hiç sorun yaratmaz, hatta bir sevgilim benden tam 10 yaş büyüktü. Olgun kadınlarla çok daha rahat anlaşıyorum.

* Şu anda kız kardeşim ve onun ailesiyle birlikte oturuyoruz. Yeğenlerimle yaşamaktan çok mutluyum. Kendim henüz çocukmuşum gibi hissederken, bir aile kurmaya kalkamam. Bir kedinin sorumluluğunu bile alabilecek durumda değilim.

*
Evde rahat davranmayı severim. Geceleri genellikle çıplak uyuyorum, bu yüzden odamın kapısı hep kilitlidir.

* Her fırsatta kiliseye giderim. Orası benim kendimle baş başa olabileceğim tek yer.
Haberin fotoğrafları