kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:45 Müge Anlı ile Tatlı Sert
11:00 Yerli Dizi
13:00 Kırık Kalpler Kulübü
15:00 Yerli Dizi
16:45 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:40 Yerli Dizi
22:50 Yerli Dizi
01:20 Müge Anlı ile Tatlı Sert (Tekrar)
 
08:45 Müge Anlı ile Tatlı Sert
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT atv 08.45 .
'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in dün sabah yayınlanan bölümününe Seyfi Dursunoğlu konuk oldu. Sanatçıya Müge Anlı bir sürpriz yaptı. Stüdyoda bulunan seyirciler Dursunoğlu stüdyoya girince sarı Huysuz Virjin peruklarını başlarına taktı. Bu sürpriz karşısında çok şaşıran ünlü sanatçı, daha sonra eline mikrofonu alarak şarkı söyledi. Programa seyirci olarak hamile bayanlar katıldı. Dursunoğlu da hamile bayanlarla 'Huysuz Şov'u canlandırdı. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümüne ise Yılmaz Morgül katılacak.
 
20:40 Yerli Dizi
Osman Sınav'dan hayata doludizgin koşan bir gençlik hikayesi; 'Doludizgin Yıllar' yeni bölümü 'Atlıkarınca' ile atv ekranlarında.
Yusuf Ömer Sınav ve Selen Seyven'in oynadığı 'Doludizgin Yıllar' heyecanlı bir bölümle karşınızda. Barış'ın kaçış planlarından vazgeçerek çiftlikte kalmayı seçmesi ve hırsla çalışmaya başlaması herkesi şaşırtmıştır. Onun kalma kararındaki en büyük etken ata binmek için içten içe bir heyecan duymaya başlamasıdır. Adil Baba ise Barış'a çiftlikte özgür bir hareket alanı sağlar. Adil'in çiftlikten kaçan Barış'ı ata binmekle ödüllendirmesi Ahmet'i de Adil Baba ile karşı karşıya getirir. Bu karşılaşma Barış ve Bekir arasındaki rekabeti de iyice kızıştıracaktır. DOLUDİZGİN YILLAR ATV 20.40
 
22:50 Yerli Dizi
TALİH KUŞU atv 22.50 .
'Talih Kuşu', üçüncü bölümünün tekrarıyla karşınıza geliyor. Bu akşam: Döndü ve Gülseren sayısal kuponunun kaybolduğuna bir türlü inanamazlar. Feryatları tüm mahalleyi sarar. Konu komşu seferber olur ancak bileti bulamazlar. Kaan ise Cansu'yla ilgili hayaller kurmaktadır.