kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nazire'den altın gol

Yeni Haber
Deniz Seki, 'İbo Show'a konuk olarak katıldı. Eşi Nazire ve çocuklarıyla birlikte olan Hüsnü Şenlendirici yayına bağlandı. Ancak Nazire, Hüsnü'ye telefonu kapattırdı!..

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Pazar akşamlarının beğeniyle izlenen programı 'İbo Show'un önceki geceki konukları Deniz Seki ve Gökhan Özen'di. atv'de canlı olarak ekrana gelen programda; ilginç bir olay yaşandı! Seki'nin 'Sahici' isimli albümüne destek veren Hüsnü Şenlendirici, yayına bağlandı.

SESLER DUYULDU

Ancak tam Hüsnü konuşmaya başladığı sırada arkadan çocuk sesleri duyuldu! Bu sesler karşısında yasak aşkının eşi Nazire Hanım ve çocuklarıyla birlikte olduğunu anlayan Deniz Seki'nin yüzü bir anda asıldı. O sırada İbrahim Tatlıses de Şenlendirici'den klarnet çalmasını istedi. Bunun üzerine Deniz Seki, "Hüsnü'nün klarneti yanında yoktur. Ama oğlunun klarnetini isteyebilir" diyerek "ailesiyle" birlikte olan evli sevgilisine gönderme yaptı.

MORALİ BOZULDU

Bunun üzerine Hüsnü, oğlundan klarnetini istedi. Bu konuşmalar canlı yayında izleyiciye yansırken Hüsnü Şenlendirici klarnetini çalmaya başladı. Ancak bu sırada olanlar oldu! Arkadan bir kadının yani Nazire Hanım'ın sesi duyuldu ve telefon ani bir şekilde kapandı. Bunun üzerine Deniz Seki'nin morali iyiden iyiye bozulurken Nazire Şenlendirici seksi şarkıcıdan milyonların gözü önünde intikamını almış oldu!

TAKVİM