kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Araç izleniyordu

Yeni Haber
Mersin'de, meydana gelen patlamaya ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı. Patlatılan aracın bir süredir canlı bomba ihbarı nedeniyle takibe alındığı bildirildi. Otomobilin otoyol girişinde polis tarafından durdurulmak istendiği sırada patladığı kaydedildi.

Söz konusu patlama kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Gözne mevkiinde otoyola giriş bölümünde meydana geldiği, içinde bir teröristin bulunduğu otomobilin, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü kontrol noktasında durdurulmak istendiği sırada patlatıldığı açıklandı. Söz konusu olayda yaralanan polis sayısının 9 olduğu açıklandı. Yaralı polislerin 6'sı Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken polislerden birinin durumunun ciddi olduğu kaydedildi.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şüpheli aracın bölge trafik şubesi polislerinin dur ihtarına uymadığını, ardından aracın patladığını söyledi. Aksoy, patlayıcı yüklü aracın içindeki bir kişinin de öldüğünü bildirdi. Aksoy, ayrıntılı bilgilerin ise daha sonra verileceğini söyledi.

(ANKA)