kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mahsun'un eski güzeli Boyner'le!

Yeni Haber
Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra ortalıkta görünmeyen Bade İşçil, yeni bir aşk dedikodusuyla ortaya çıktı. Sarışın güzel, İsmail Boyner'le birlikte.

MAHSUN GÜZEL DE 'MODA'YA UYDU

Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra aşk hayatında istikrarı bir türlü yakalayamayan Bade İşçil, şimdilerde sosyetik playboy İsmail Boyner'le boy gösteriyor...

*BADE İŞÇİL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖZÜNÜ MAHSUN'DA AÇTI

Mahsun Kırmızıgül'le yaşadığı aşkla adını duyuran Bade İşçil'in 'mahsun ve masum' günleri çok geride kaldı. Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül'ün de isteği ile objektiflerden uzak sade bir hayat yaşıyordu. Kırmızıgül'le gelenek ve görenekleri uyuşmadığı için ayrılan Bade, son aylarda İstanbul gecelerinde boy gösteriyordu.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER VERDİ

Bade'nin adı önce sosyetik playboy Emre Kütük'le anıldı. Kütük'le aşk yaşadığını inkar etmeyen güzel, geçtiğimiz gece ise herkesi şaşırttı. Bade İşçil, Emre Kütük'ten ayrıldıktan sonra gece kulubünde bu kez Boyner Holding'in sahibi Cem Boyner'in yeğeni İsmail Boyner ile samimi görüntüler verdi.

SOSYETEYİ SEVDİ


Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra sosyetik playboylarla boy gösteren Bade'nin yeni aşkının İsmail Boyner olup olmadığı tartışılırken, ikiliyi bir arada görenler, "Bade de modaya uydu" demekten kendilerini alamadı.

SAKLAMBAÇ