kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İkizlerin gelişini ailece kutladılar

Yeni Haber
Yeni doğan ikizleri Knox Leon ve Vivienne Marcheline ile mutlulukları pekişen Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, Fransa'daki şatolarının geniş bahçesinde ailece özel bir kutlama yaptı...

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Fransa'nın Nice kentinde ikiz bebeklerini dünyaya getiren Angelina Jolie, hastaneden taburcu olur olmaz ailece bir parti düzenledi. Fransa'daki şatolarının geniş bahçesini bu özel parti için hazırlayan Jolie ve Pitt çifti, çocukları Maddox, Zahara, Shiloh ve Pax Thien'le birlikte doyasıya eğlendi. Mutlu çifti bu özel günlerinde Brad Pitt'in anne ve babası Jane-Bill çifti de yalnız bırakmadı. Torunlarıyla yakından ilgilendikleri görülen çiftin neşesi yüzlerinden okunuyordu. Henüz karnındaki şişliği inmeyen Jolie ise günboyu çocuklarıyla birlikte koşarak eğlendi.

KAPANA KISILMIŞTI

Doğumdan yaklaşık bir hafta önce hastaneye yatan ve kendi deyimiyle "Kendimi kapana kısılmış bir hayvan gibi hissettim" diyen ünlü aktris, şatolarının bahçesinde bir anlamda özgürlüğünü de kutlamış oldu. Hastaneden beklenenden daha erken taburcu olan Jolie, çabuk iyileşmesiyle doktorunu da şaşırtmış oldu.

GÜNAYDIN