kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ramazan otoda erken geldi erzak paketi kampanya oldu

ÖZHAN TEZEL
04.08.2008
Otoda kampanyalar yazın da hız kesmedi. İşçilikte % 50'ye varan indirimler göze çarparken Ramazan'ı öne alan otocular servise gelene bir koli erzak paketi hediye etmeye başladı..
Sıcak yaz günleri otoda kampanya furyasını azaltsa bile bitirmeye yetmedi. Özellikle servis kampanyalarının arttığı bu dönemde uygun sabit fiyatlara yer verilirken işçilikte yüzde 50, yedek parçada ise yüzde 30'lara varan indirimler sunuldu, 60 aya varan vade seçenekleri 2 bin 100 YTL'ye varan takas imkanları ile desteklendi. Yılın ilk yarısını kapatma davası ve uluslararası piyasalardaki çalkantılar yüzünden diken üstünde geçiren otocular, yaz döneminde özellikle hafif ticari araç pazarına yönelik hazırladıkları kampanyalarla dikkat çekti. Bununla birlikte otocular yılın son çeyreğine yönelik kampanyalarının sinyallerini de şimdiden vermeye başladı. Yazın bitmesi ile girilecek Ramazan dönemini durgun geçirmek istemeyen otomobil firmaları, şimdiden ilginç kampanyalara imza atmaya başladı; servise gelene bir koli dolusu erzak içeren Ramazan paketi hediye!

FORD
Ford Otosan, 'Ramazan Erzak Paketi Hediyeli' servis kampanyası ile, garanti süresi biten tüm Ford Cargo araçları periyodik bakımlarını ve onarımlarını gerçekleştirmek için Ford yetkili servislerine çağırıyor. Türkiye çapında hizmet veren 43 servis noktasının katıldığı 'Ramazan Paketi Hediyeli' servis kampanyasında Ford Cargo araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinde müşteriler, 400 YTL ve üzerinde yaptıracakları işlemlerde bir koli dolusu erzak içeren Ramazan paketini hediye olarak alabilecekler.

RENAULT
Renault 'Ticaretin Kahramanları'na serviste yüzde 20 indirim sunuyor. Ticari araç sahipleri 16 Ağustos tarihine kadar Renault'da, tüm Fix Servis Paketleri'nden ve Elf motor yağlarından yüzde 20 indirimli olarak faydalanıyor. Renault, ticari araç sahiplerinin araçlarını sonbahara ve sezona hazırlamak amacıyla ticari araçlarda yaza özel bir bakım hizmeti sunuyor. Renault Yetkili Servisleri'ne gelen Kangoo, Master ve Trafic araç sahipleri tüm Fix Servis Paketleri (ön Cam Paketi hariç) ve Elf motor yağlarından yüzde 20 indirimli olarak faydalanıyor.

CHEVROLET
LPG Dönüşüm Kiti, Ağustos ayında da Chevrolet'den hediye. LPG dönüşümü programını Türkiye çapında mekanik garanti ile parallel olarak 3 yıl veya 100 bin km kapsamında garanti ile sunan Chevrolet, 2008 yılının Ocak ayında başlayan 'LPG dönüşüm kiti Chevrolet'den hediye' kampanyasına devam ediyor. Chevrolet LPG dönüşümü BRC markalı dönüşüm kitleri ile sağlanıyor.

TOYOTA
ToyotaSA 'Arabanızı getirin, otomobil verelim' adlı satış kampanyasını sürdürüyor. 2 bin 100 YTL'ye varan takas indirimi ve MultiMode modellerde 500 YTL indirim sunan Toyota eski araçlarıyla gelenleri Toyota sahibi yapıyor. Toyota'da kampanyalı Corolla dizel 37 bin 750 YTL'den, Auris dizel 34 bin 700 YTL'den, Yaris dizel ise 30 bin 500 YTL'den başlıyor.

KIA
KIA, 15 ağustosa kadar geçerli olacak yaza özel bir servis kampanyası başlattı. Kampanya süresince işçiliklerde yüzde 25, orjinal yedek parçada yüzde 30'a varan indirimlerin yanı sıra, garanti dışındaki araçların mekanik onarım işçiliklerinde yüzde 50 oranında indirim uygulanıyor.

SKODA
Tüm modellerinde '+2 yıl VDF Full Life' garanti paketi hediye ediyor. Kampanya paketi, 2 yıllık fabrika garantisinin sona ermesinin ardından 150 bin kilometreye kadar geçerli ek 2 yıl garantiyi içeriyor. Ayrıca Skoda'da, Yeni Fabia 4 bin 300 YTL'ye varan indirimli fiyatlar, ayda 297 YTL'den başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuluyor.

HYUNDAI
'Ticarette kazanmasını bilenler aranıyor' diyerek ticari araç kullunucılarına seslenen Hyundai, 8 ağustosa kadar sürecek kampanya kapsamında 23 bin 100 YTL'den H 100, 24 bin 400 YTL'den Starex ve 30 bin 300 YTL'den başlayan fiyatlarla H-1 Panel Van START modelini tüketicilerle buluşturuyor.

VOLKSWAGEN
VW, Transporter Caravelle ve Crafter Volt modellerinde peşin alım indirimi ve uygun kredi koşulları sunuyor. Kampanyada 60 aya varan vade seçenekleri sunulurken, anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 90'a kadar olan miktarlar YTL veya Euro bazında kredilendirilebiliyor.
Haberin fotoğrafları