kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2 çocuk babası Mirze Akın, "Allah sevenlerime bağışladı" dedi.

5. kattan düştü, boru saplandı, yaşıyor

Erdal ATAY SABAH
Batman'da bir inşaat işçisi, iskelenin çökmesi sonucu aşağıya düşerken su borusu sırtına saplandı. Ameliyatla hayata döndü..
Batman'da bir inşaatın 5'inci katındaki kalıpları söken 38 yaşındaki işçi Mirze Akın, üzerine bastığı iskelenin çökmesi sonucu aşağıdaki boruların üzerine düştü. Sırtına su borusu saplanan Akın, hastaneye bu şekilde götürüldü ve başarılı bir operasyonla sırtındaki boru çıkarıldı.

O HALDE HASTANEYE
GAP mahallesindeki bir inşaatta kalıp işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası Mirze Akın dün sabah işe gelerek çalışmaya başladı. 5'inci katta bulunan beton kalıplarını söken Akın, bir anda ayaklarının altındaki iskelenin çökmesi sonucu kendini boşlukta buldu. Aşağıya düşen işçinin sırtına zeminde istiflenen metal su borularından biri saplandı. Sırtına saplı boru ile acı içerisinde kıvranan işçinin durumunu gören diğer işçiler, 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri, yaralı işçiyi sırtına saplı boru ile birlikte Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

DOKTORLAR: ŞANSLI
Acil Servis'e sırtına saplı boru ile gelen Akın, hemen ameliyata alındı. Mirze Akın'ın sırtına yaklaşık 10 cm. derinliğinde saplanan metal boru ameliyatla çıkarıldı. Doktorlar, yaralı işçinin şanslı olduğunu belirterek, "Boru iç organlara denk gelmemiş. Aksi halde yaşaması mümkün olmayabilirdi. Boruyu çıkardık. Sağlığı şimdi iyi. Bir süre sonra tamamen iyileşecek" dedi. Büyük bir şans eseri hayatta kalmayı başaran yaralı inşaat işçisi Mirze Akın ise "Allah beni çocuklarıma ve sevenlerime bağışladı. Ne olduğunu anlamadım bile" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları