kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Bold' ayda 99 YTL'ye cebe girecek

TİMUR SIRT
16.08.2008
Turkcell abonelerine 99 YTL aylık ücretle satışa sunulacak olan BlackBerry Bold ile trafik ve finans bilgileri ücretsiz cebe gelecek..
İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği eposta servisi ile dikkat çeken Black- Berry'nin mobil hızlı interneti destekleyen yeni modeli BlackBerry Bold 20 Ağustos'tan itibaren Turkcell abonelerine sunulacak. Ayda 99 YTL'lik ücretle satışa sunulacak telefon hizmetleri arasında trafikte kaybolanlara yol tarif eden Webreska Navigasyon hizmeti de yer alacak. Ayrıca, trafik durumunu merak edenlere anlık İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik bilgisini sunacak. İş adamlarının borsa, döviz gibi finans bilgilerini anında MatriksMobile hizmetiyle ekranda görmesi mümkün olacak. BlackBerry Bold akıllı telefonu dünyanın dört bir yanındaki üçüncü nesil (3N) yüksek hızlı genişbant internet erişimi (triband HSDPA) sağlayan mobil telefon şebekelerini destekliyor. Yol tarif eden, konum bildiren GPS dışında kablosuz Wi-Fi bağlantısı da sunuyor.

İŞ DÜNYASINI HEDEFLİYOR
Çok yoğun olarak telefon kullanan, bilgisayar olmadan elektronik postalarına sürekli ulaşmak isteyen kurumsal müşterilere Turkcell, bu yeni telefon ile hizmet sunacak. BlackBerry Bold, sunduğu multimedya özellikleri ile müzik ve video hizmetleri de verecek.