kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Aman NAZAR değmesin!

Her hafta sosyetenin ünlü bir isminin davet verdiği Bodrum'da bu kez, Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu ile eşi Vera Hanım dostlarını bir araya getirdi. Bulgurlu çifti, gelenlere nazar boncuklu altın bilezik hediye etti.
Sosyetenin İstanbul sosyal hayatına ne kadar renk kattığını bugünlerde bir kez daha anladım. Sosyete Bodrum'da olduğu için İstanbul'da yaprak kıpırdamıyor desem abartmış olmam. Haftalardır ne bir davet, ne bir açılış, ne bir etkinlik oluyor. İstanbul'da yazın gelmesiyle bıçak gibi kesilen davetler Bodrum'a taşınıyor. Yani sosyete, Bodrum'a sadece kendilerini değil, sosyal yaşamı da alıp gitmiş durumda!!! Her hafta birkaç davete evsahipliği yapan Bodrum'da bu kez Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu ile eşi Vera Hanım bir davet verip sosyeteyi bir araya getirdi. Belma Simavi'nin Domuz Adası'ndaki daveti sonrası, bir haftalığına Bodrum'a tatile giden Bulgurlu çifti, dostlarını Divan Palmira'da öğle yemeğinde ağırladı.

ŞEREF KONUĞU RAHMİ KOÇ'TU
Bülent-Vera Bulgurlu'nun davetinde buluşan ünlü isimler birbirleri ile hasret giderirken davetin şeref konuğu ise Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'tu. Vera Bulgurlu'nun konuklarına özel olarak hazırlattığı nazar boncuklu altın bilezik hediye ettiği davet, Bodrum'da haftaya damgasını vurdu.