kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KAZIM KANAT

Tek Kişilik Muhalefet Oldunuz!

Aycan ÖZDEMİR
- Beşiktaş'ta güzel şeyleri görmüyor, sadece başkan Yıldırım Demirören'i eleştiriyorsunuz. Bu tek kişilik muhalefetiniz yanlış değil mi?
- Beşiktaş'ın tüm mal varlığı peşkeş çekilmiş. Geleceği borçlar yüzünden tehlikeye girmiş. Bakınız efendim. İki şey çok önemli; birincisi artık çocuklar Beşiktaşlı olmuyor. İkincisi Beşiktaşlı olanlar Beşiktaş maçlarını izlemek istemiyor. (Fener 30 bin, Beşiktaş ise 2 bin kombine sattı) Şimdi gelelim asıl konuya. Demirören ne zaman bir karar alırsa, ne zaman açıklama yaparsa ben de görüş bildiriyorum. Tek kişilik muhalefet demeniz beni mutlu ediyor. Başkan diyor ki " Beşiktaş'a 40 milyon dolar verdim. Bu parayı elbette geri alacağım. Bu paranın faizi olan 10 milyon dolar Beşiktaş'a helal olsun." Cevap kısa ve net
1-Antrenör ve futbolcu transferinde Beşiktaş'a verdiğin zarar 50 milyon dolar.
2-Beşiktaş başkanı olarak öyle itibar kazandın ki holdinglerin bile popüler oldu. Demirören ismini (karın ve çocukların dahil) bilmeyen kalmadı. Damadınız Kıvanç bile paşa gibi oldu. Bu şöhreti 10 milyon dolara satın alabilir misin bay başkan?
Son söz: Demirören, Beşiktaş'ı borç batağının içine atıp sonra da 'Bakın para veriyorum' demen Beşiktaşlı duruşunun neresinde?