kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cuma Sabah 
ATİLLA DORSAY

Bodrum'daki Seks Ramboları

Bir İngiliz dergisinin haberine göre Bodrum barlarında çalışan barmenler, kendilerinden yaşça büyük yabancı kadınlarla para karşılığı seks yapıyor. Derginin 'Seks Ramboları' adını verdiği bu gençler, yeni turizm kapımız olur belki!.
NEYMİŞ? Bir İngiliz magazin dergisi, Bodrum'daki 'Seks Ramboları'ndan söz etmiş. Dergiye göre, Bodrum barlarındaki barmenler geçkin İngiliz hatunlarıyla para karşılığı seks yapıyorlarmış. 'Rambo ile Tango' başlıklı yazıya göre, bu bıçkın delikanlılar kapanın elinde kalıyormuş ve de paraya para demiyorlarmış. Hatta bir gecede 40 kadınla yatan bile varmış! O bir gecede 40 kadınla yatan ayrı bir hikâye... O genci bulup Guinness Rekorlar Kitabı'na adını koymalı. Başka türlü giremediğimiz bu kitaba bari böyle girelim! Kendisi de milli hazinelerimiz arasına alınıp özenle korunmalı!

500 BİN POUND TAZMİNAT
Bu olay bir yana, bu habere niçin bu kadar kızıp tepki gösterdiğimizi anlamıyorum. Öylesine ki, adı geçen bir barın işletmecisi "Bu çirkin karalama kampanyası için 500 bin pound'luk tazminat davası açacağım," demiş. İşe bak! Adam tersine, böylesine bir reklam için dergiye teşekkür mektubu yollamalıydı. Şimdi bu haberden sonra sınır kapılarımıza yığılacak kartaloz İngiliz ve giderek Avrupalı kadınlar ordusunu düşünebiliyor musunuz? Temmuz ayındaki Bodrum tatilimde, adı anılan kulüplere, barlara filan gitmediğim halde, sadece birkaç gece Turgutreis'te dolanırken benim de dikkatimi çekmişti; anaları yaşındaki yabancı hatunlarla kol kola gezen yağız delikanlılar... Bodrum yazılarımda değinecektim, olmadı. Olay öylesine açık, eski deyimiyle aşikâr ki... Dünyanın hemen tüm turistik yerlerinde olduğu gibi... Üstelik bizim adet ve geleneklerimiz, işin içinde Türk erkeği olunca buna karşı çıkmıyor, hatta övünme payı çıkarıyor. Söz konusu olan Türk kadınları olsaydı, görürdünüz siz gürültüyü! Bu haliyle alan memnun, satan memnun... Bırakın, gariban Anadolu çocukları elin kadınıyla mercimeği istediği gibi fırına versin. Belki sevabı da vardır!