kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

34 A 85161..

AYNEN öyle.. Trafiğin içine tüküren, trafik kurallarını hiçe sayan, vatandaşa zerre saygısı olmayan ve tam bir "İmam-Cemaat" örneği veren araba polise ait..
Portakal Yokuşunu, Ortaköy Dereboyu Caddesi'ne bağlayan kavşak, İstanbul'un en bela yerlerinden biridir. 100 metre ötede sahil yolu kavşağı trafik polisi kaynar. 50 metre yukarısı, polislere ait dinlenme merkezidir. Yani kavşak neresine baksan polisin içindedir, ama orada polis yoktur. Bu yüzden kavşakta trafik her zaman tam bir keşmekeştir. Uyanıklar ters yollardan daldıkları için, tehlike yaratırlar, çıkamayacakları kavşağa girip trafiği kilitlerler.. Olaylara sebep olurlar, ama kimse umursamaz. Kimsenin aklından, Ortaköy trafik belasının kaynaklarından bu kavşağı kontrol etmek geçmez..
Bu defa artık sözün bittiği yere geldik..
Trafik polisi için Utanç Kavşağı'ndaki rezilliğin sahibi bu defa üzerinde "Polis" yazan araba, iyi mi?..
Hazret, tam da kavşağın dibine, zaten kilit trafiği iyice yok etmek için öyle bir park etmiş ki, şaşarsınız.. Orada zaten park olmaz.. Kavşak.. Ama etmişler.. Arada bir metre boşluk kalmış.. 34 A 85161 de, burnunu diklemesine buraya sokunca, kıçı, zaten tek şeride düşmüş yolu iyice tıkamış.. İçerde bir polis şöför keyif çatıyor..
Haaa.. 4'lüleri de yakmış.. Dörtlü yanınca, bu kentte her şey serbesttir diye bir kural var ya..
Hadi düzeltin şimdi İstanbul trafiğini..
Hadi düzeltin..
Polisi bu..