kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kolay poğaça

Yoğurt, peynir, kabartma tozu, margarin ve limon suyu karıştırılır. Un ilave edilerek, ele yapışmayacak hamur yapılır. 1 saat buzdolabında bekletilir. Ceviz büyüklüğünde koparılıp, yuvarlanır. Üzerine yumurta sarısı sürülüp, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir.

MALZEMELER 4 kişilik
* 1 çay bardağı yoğurt

* 1 kibrit kutusu kadar peynir

* 1 çay kaşığı kabartma tozu

* 2 çay bardağı margarin eritilmiş

* 2 damla limon

* Aldığı kadar un

* 1 adet yumurtanın sarısı