kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fahriye ile sakın evlenme!

Kıbrıs'ta sahneye çıkan Özcan Deniz'e kadın hayranları "Fahriye ile sakın evlenme" diye tezahürat yaptı! Deniz onlara, "Turşumu mu kuracaksınız?" diye cevap verdi.....
KADIN EVLENİNCE DEĞİŞİR
Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'le evleneceği iddialarını yalanladı! Önceki akşam Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkan Deniz, kadınların evlenince değiştiğini söyleyip, erkek izleyicilere "Değil mi?" diye sordu. Erkekler hep bir ağızdan "Evet" diye cevap verdi. Kadın hayranları ise Özcan Deniz'e "Fahriye ile sakın evlenme" diye tezahürat yaptı. Hayranlarına "Turşumu mu kuracaksınız?" diyen Deniz şöyle konuştu:

*ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*FAHRİYE EVCEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKEK EVLİLİKTEN KAÇINIR
"Evlilik yanlış değil ama şu an evleneceğim yanlış. Niyetim yok. Bu da ağır bir söz oldu. Çalışmam yok. Zaten erkekler evlilikten kaçınırlar. Onları evlendirmek için kadınların kulaklarından çekip nikah masasına oturtması lazım..." Özcan Deniz, "Fahriye Hanım da sizin kulağınızdan çekecek mi?" sorusuna ise "Galiba sonunda öyle olacak" diye yanıt verdi.

FAHRİYE KULAĞINI ÇEKECEK
Özcan Deniz, "Fahriye Hanım sizi kulağınızdan çekip nikah masasına oturtacak mı?" sorusuna, "Galiba öyle olacak" diye cevap verdi.
Haberin fotoğrafları