kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bahçeli, Çayyolu'ndaki villasına 2009'da yerleşecek.

Devlet Bahçeli'ye Ankara'da kartal yuvası gibi villa

UĞUR BECERİKLİ
MHP lideri, Ankara'nın gözde semtlerinden Çayyolu'nda villa yaptırdı. Bahçeli, ev-ofis olarak kullanacağı villaya yıl sonunda taşınacak..
Yıllardır Ankara Tandoğan'daki apartman dairesinde oturan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın gözde semtlerinden Çayyolu'nda saray yavrusunu andıran bir villa yaptırdı. Kot farkı nedeniyle bir cepheden dubleks villa görünümünde olan ev, diğer cephedense 4 kat olarak görünüyor.

VİLLA 4 KATLI
Bahçeli, milliyetçi çizgisini yaptırdığı eve de yansıttı. Evin büyük giriş kapısında Selçuklu mimarisinden, pencerelerde ise Osmanlı mimarisinin konaklarından esinlenildi. Yer yer vitraylarla süslenen evin bahçesine yüzme havuzu yapılmazken, yaz akşamlarında oturmak üzere kameriye konuldu. Evin karşısına ise koruma görevlileri için küçük bir kulübe yaptırıldı. Ev içinde büyük bir kütüphane ve okuma salonu ile toplantı odası da planlandı. MHP yetkilileri, ablası Serpil Hanım'la oturan Bahçeli'nin bu evi sadece oturmak için değil, zaman zaman ofis olarak da kullanacağını ifade ettiler. Evin çevresinin de yeni asfaltlanmış olması dikkat çekerken, Bahçeli'nin yeni evine 2009'da geçmesi bekleniyor. Daha önce Tansu Çiller ve Mehmet Ağar gibi isimlerin tercih ettiği Çayyolu, Deniz Baykal ve Erkan Mumcu'dan sonra şimdi de Bahçeli'ye de ev sahipliği yapacak.