kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
John Edwards Elizabeth Edwards

Yalanladığı ilişkiyi sonunda itiraf etti

ABD'de Demokrat Partili John Edwards, evlilik dışı ilişkisini kabul ederek, defalarca yalan söylediği kamuoyu ve kanser hastası eşinden özür diledi..
ABD'de başkanlık yarışının favori isimlerinden olan ancak daha sonra çekilen Demokrat Partili John Edwards, uzun süre inkâr ettiği evlilik dışı ilişkisini sonunda itiraf etti. İlk olarak National Enquirer dergisi, Edwards'ın evlilik dışı ilişkisini gündeme getirmişti. Ancak, uzun süre bu iddiaları yalanlayan Edwards, yaptığı açıklamayla 44 yaşındaki Rielle Hunter adlı kadınla ilişkisi olduğunu kabul etti.

ÇOCUK BENDEN DEĞİL'
Ülkenin önde gelen televizyonu ABC'ye konuşan Edwards, evlilik dışı bir ilişkisini olduğunu ve başkan adaylığı sırasında bu konuda defalarca kamuoyuna yalan söylediğini kabul etti. Edwards, Hunter'la 2006 yılında tanıştı. Edwards'ın kampanya çalışmalarında yer alan Hunter, deneyimsizliğine karşın kampanya çalışmalarına devam etmişti. Edwards, eşinin duruma çok sinirlenip üzüldüğünü ancak kendisini affettiğini belirtti. Eşinden üç çocuk sahibi olan Edwards yaptıklarından dolayı çok utandığını dile getirdi. Hunter'a âşık olmadığını ifade eden Edwards, babası olduğu iddia edilen küçük kızla ilgisinin olmadığını bunun için DNA testi yapmaya bile hazır olduğunu vurguladı. John Edwards, Hunter ile ilişkiye girdiği dönemde eşinin sağlığının iyi olduğunu da hatırlattı.