kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Başkan Bush, sahada bir süre ABD'li plaj voleybolcüsü Misty May-Treanor'la çalışırken, Kerri Walsh ile samimi pozları ise dikkat çekti.

Bush bikinili voleybolcuların isteğini kıramadı!

Pekin'de, ABD bayan plaj voleybolü takımını antrenmanda ziyaret eden Bush, ısrarlar üzerine sahaya inip topları karşıladı..
Olimpiyatları izlemek üzere Çin'in başkenti Pekin'de bulunan ABD Başkanı George W. Bush, olimpiyat köyündeki Amerikalı oyuncuların ısrarı üzerine sahaya indi. Cumartesi sabahına dağ bisikletiyle başlayan Başkan, ABD'nin plaj voleybolü ve softbol milli takımlarını da ziyaret etti. Atina- 2004'ün altın madalyalı oyuncularından Misty May-Treanor ve Kerri Walsh'ın kendileriyle voleybol oynamasını istemeleri üzerine Bush, önce "Ben yalnızca çok iyi bir izleyiciyim" dedi. Ancak Bush bikinili oyuncuların ısrarına dayanamayarak sahaya indi. Oyuncuların attığı ilk 2 topa karşılık veren ABD Başkanı, 3'üncü denemesinde başarısız oldu. Bush, yardım istediği sporcu Misty May Treanor'la bir süre voleybol antremanı yaparken. Kerri Walsh ile samimi pozları da gözlerden kaçmadı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları