kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nil Erkoçlar

Gençlerin şöhret yolu reklamlardan geçiyor

Merve YURTYAPAN/MAGAZİN
Genç oyuncuların 'keşfedilme platformu' reklam filmleri oldu. Pek çok dizide başrol oynayan gençler reklamlarla dikkat çekti..
Yeni nesil oyuncular arasında, reklamlarda keşfedilenlerin sayısı artıyor. Hedef kitlesi gençler olan ürün reklamlarıyla tanınan pek çok oyuncu, televizyon dizilerinde rol kapıyor.

SAYILARI ARTIYOR

Birkaç yıl önce yayınlanan Turkcell reklamlarındaki 'Özgür Çocuk' tiplemesiyle tüm Türkiye'nin tanıdığı Yiğit Özşener, bu akımın ilk temsilcileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon 'Dudaktan Kalbe' dizisinde 'Cemil' karakterini canlandıran Özşener'i takip eden gençlerin sayısı da hızla artıyor. Reklam filmleriyle yıldızı parlayanların başında; Yasemin Ergene, Nil Erkoçlar ve Tuba Büyüküstün geliyor. Üç genç oyuncu da; Hülya Avşar ile birlikte rol aldıkları Molped reklamından sonra yapımcıların dikkatini çekti.

NİL 'ELİF'TE OYNUYOR
Yasemin Ergene ile Tuba Büyüküstün birkaç yıldan beri sevilen dizilerde başrol oynarken, Nil Erkoçlar da bu sezon atv'de yayınlanan 'Elif'te önemli bir rol kaptı. 'Hayat Bilgisi' ve 'Kavak Yelleri' dizilerinin yıldızı Aslı Enver de şöhreti reklam filmiyle yakalayan gençler arasında yer alıyor. n
Haberin fotoğrafları