kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"İbrahimler affedilmeli"

Yeni Haber
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Yönetim Kurulu'nun, camianın sesine kulak vererek İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affetmesi gerektiğini söyledi...
Karadeniz, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu ve hiç kimsenin Beşiktaş'ın üstünde olamayacağını vurgulayarak, ''Ancak iki futbolcumuz uzun süredir bizde oynuyor ve hatalarının cezasını gördüler. Ve o günden bu yana da kenara çekilerek, yaptıklarının hata olduğunu anladıklarını gösterdiler. Ayrıca bütün camiadan özür dileyerek de hatadan dönmüşlerdir. Yönetim kurulu, camianın sesine kulak vererek iki oyuncuyu affetmeli'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu tekrarlayan Yalçın Karadeniz, ''Büyükler affetmesini bilirler, affedici olmalıdırlar. Camia bunların affedilmesini istiyor. İki futbolcu zaten Beşiktaş kaptanlığından alınarak en büyük cezaya çarptırıldı'' ifadesini kullandı.

Divan Başkanı Karadeniz, iki oyuncunun milli takımda da yer aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Son şampiyonada oynamasalar da, her zaman milli takıma davet edilebilirler. İki oyuncuyu bu türlü atmakla milli takıma da zarar vermiş olabileceğiz.

Bu iki oyuncunun da yönetim kurulunun camianın sesine kulak verilerek affedilmelidir, diye düşünüyorum. Derslerini aldılar. Beşiktaş'tan ayrılmak istemediklerini söylediler, onları ağlayarak göndermek bize yakışmaz. Zaten para cezası da vermişiz. Yönetim kurulunun, geri dönmeleri konusunda karar alacağını tahmin ve temenni ediyorum.''