kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Geçen sene yaz kampına katılıp kendini gösterdiği Celtics ile iki yıllık sözleşme imzalayan Wallace, normal sezonda forma giyemedi.

Wallace bilmecesi

lVOLKAN ÜSTÜYILDIZ
Geçen sezon Boston Celtics kadrosunda yer alan power forvet Brandon Wallace'ın Türkiye'den bir takımla anlaştığı iddia edildi..
NBA şampiyonu Boston Celtics'in serbest bıraktığı 2.06'lık Brandon Wallace'in Türkiye'den bir takımla sözleşme imzaladığı öne sürüldü. www.thestate.com adlı internet sitesinde yer alan haberde, kaynak olarak Wallace'ın South Carolina Üniversitesi'nden takım arkadaşı Tre Kelly gösterildi. Fenerbahçe Ülker'de geçen sezon forma giyen Tarrence Kinsey'nin de aynı üniversiteden olduğuna dikkat çekilen haberde, "South Carolina'da basketbol oynamışsanız yolunuz Türkiye'ye düşebilir" yorumu da yapıldı.

UYGUN POZİSYON BULAMADI
South Carolina'nın yer aldığı SEC Ligi tarihinin en fazla blok yapan 5. oyuncusu olan Wallace ribaundlarda çok etkili ancak hücumu kısıtlı bir oyuncu. Wallace için NBA'de 4 numara için ince, kısa forvet için de dış şutu yetersiz tanımı yapılıyordu.