kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fenerbahçe askeri geçit yaptı

Yeni Haber
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında MTK Budapeşte'yi deplasmanda 0-5 yenerek bir üst tura çıkan Fenerbahçe, İspanyol basınından övgüler aldı.

Fenerbahçe'nin 4 golünü atan Semih Şentürk ön plana çıkan isim olurken, Marca gazetesi ''Semih'in pokeri'' başlığını attı. ''Luis'in Fenerbahçesi Macaristan'ın şampiyonunu küçük düşürüyor'' ifadesini kullanan gazete, ''Fenerbahçe, Macaristan'ın başkentinde askeri bir geçit yaptı'' yorumunda bulundu. Gazete, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın ilk yarı birkaç gol pozisyonunu boşa harcadığını ve ''Semih'in önünde tek adam olarak oynatılmaktan rahat olmadığını'' savundu.

AS gazetesi de ''Semih'in büyük gecesinde Fenerbahçe gol yağdırıyor'' başlığı altında, Luis Aragones'in takımının MTK Budapeşte karşısında ''gösteri yaptığını'' belirtti. Gazete, Semih'in dün akşam takımının ''4-4'lük bir futbolcusu olduğunu'' yazdı.

El Mundo Deportivo gazetesi, ''Luis'in Fenerbahçesi turu sorunsuz geçiyor'', Sport gazetesi de ''Aragones'in Fenerbahçesi MTK'yı kamçılıyor'' başlıklarını kullandı.