kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener dillerden düşmüyor

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında MTK Budapeşte karşısında aldığı 5-0'lık farklı galibiyet, UEFA'nın resmi internet sitesinde de büyük yankı uyandırdı. "Fenerbahçe sıçramasını Semih ateşledi" başlığıyla verilen yorum-haberde Fenerbahçe'nin, özellikle Semih'in performansı sayesinde zorlanmadan tur atladığına değinildi...
açla ilgili olarak UEFA'nın sitesinin manşetinden verilen haber-yorumda şu görüşler dile getirildi:

"Semih Şentürk'ün 4 golle yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe müthiş bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi. MTK Budapeşte'yi 5-0 eleyen Fenerbahçe toplamda 7-0 ile tur atladı. Türk devi Macaristan'a geçen çarşamba kendi evindeki 2-0'lık galibiyetle gelen özgüvenle gitti ve bıraktığı yerden devam etti. Kazım'ın pasını önünde bulan Semih henüz 5.dakikada 3 metreden topu filelere gönderdi. Ev sahibi daha sonra bir kaç fırsatı değerlendiremeyince akşamın 2. golünü bulan yine Fenerbahçe oldu. Maçta bir saatin dolmasından bir dakika sonra Semih ceza sahasının hemen dışından yaptığı aşırtma vuruşla kaleci Zoltan Vegh'i avladı. Bu golün ardından bir prestij golü bulmaya çalışan MTK orta sahada daha fazla boşluk bıraktı ve bu da 5 dakika sonra 3-0 geriye düşmelerine neden oldu. Laszlı Zsidai'nin eliyle oynamasının ardından kazanılan penaltı atışını gole çeviren Emre Belözoğlu takımını 3-0 öne geçirdi. MTK Budapeşte'nin yıkımı 79.dakikada biraz daha arttı. Roberto Carlos'un savunmadan seken topunu önünde bulan Semih dönerek yaptığı müthiş vuruşla hat-tricke imza attı. Bir dakika sonra Burak Yılmaz'ın ortasında bir kez daha sahne alan Semih güzel bir kafa vuruşuyla gecenin performansını güzel bir sonla noktaladı. "

SEMİH TARİHE GEÇTİ

Yorum haberde MTK'ya 4 gol atan Semih Şentürk'ün tarihe geçtiği de belirtilerek şöyle devam edildi:

"Gecenin yıldızı Semih bir Avrupa Kupası mücadelesinde 4 gol atan ilk Türk oyuncu oldu.Fenerbahçe; Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Sırbistan temsilcisi Partizan Belgrad'la eşleşti"