kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Samantha Ronson Lindsay Lohan

Lindsay aşkı için kilo vermeye başladı

Bir süredir DJ Samantha Ronson'la aşk yaşayan Lindsay Lohan, sevgilisinin isteği doğrultusunda kilo vermeye başladı. Eskiden balıketli vücuduyla dikkat çeken Lohan, 62'den 57 kiloya indi..
Hollywood'un uslanmayan kızlarından Lindsay Lohan, aşk hayatında aradığı mutluluğu DJ sevgilisi Samantha Ronson'da bulmuşa benziyor.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir süredir Ronson'la bir ilişki yaşayan ve aşkını yaşamaktan hiç çekinmeyen Lohan, sevgilisinin isteklerini eksiksiz yerine getiriyor. Ronson'la yaşadığı ilişkiden önce balıketli vücuduyla dikkat çeken genç kadın, şimdilerde sıfır beden olma yolunda hızla ilerliyor.

57 KİLOYA KADAR İNDİ
DJ sevgilisinden önce 62 kilo alan Lohan, şu sıralar 57 kiloya kadar indi. İkiliye yakın kaynaklar Samantha Ronson'ın da 52 kilo olduğunu ve Lohan'ın daha da çok incelmesini istediğini söylüyor. Her fırsatta Ronson'ın giyim tarzını çok beğendiğini söyleyen Lohan'ın bu sayede onun kıyafetlerine sığabileceği konuşuluyor. Ronson'la yaşadığı ilişkiyle birlikte hayatına bir düzen geldiğini söyleyen ünlü aktris, "Samantha benim ruh eşim. Onunla çok iyi anlaşıyoruz ve eleştirileri hiç umursamıyoruz" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları