kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Harika bir tatilden anılar...

BEN yazılarımı sıcağı sıcağına yazmayı severim.. Gazeteciliğe spor yazarlığından başlamam mı sebep acaba?. Maçtan çıkıp gazeteye koşar daktilonun başına çökerdik.
Sıcağı sıcağına yazılan yazı da sıcak olur ama.. Yaşadığınız anın tüm duyguları üzerinizdedir henüz.. Coşku, öfke, sevinç, hüzün.. Bu duygularınız yazıya yansır ve ona lezzet verir..
Aradan zaman geçtikçe, duygular hafifler, hatta yok olur.. O zaman geriye, belki daha objektif olduğu iddia edilebilecek, ama ruhsuz bir yazı kalır..
Tatilden dönerken "Hemen yarın" diyordum kendi kendime, uçakta.. Ama günceller öne geçiyor ne yapsanız.. Sarktı sarktı..
Ama bu defa heyecanım zerre kaybolmadı.. Çünkü müthiş güzel bir tatil yaptık, UIuç Kardeşler.. Eşler ve dostlarla..
Sevdiklerinizle bir arada olmak.. Çok güzel bir mekânda yaşamak ve dolu dolu bir program yaşamak..
İnsan başka ne isteyebilir ki?..
Bu defa da Antalya Belek'teydik.. Ama Kaya Belek değil.. Çok tatlı anılarımızla geride bıraktık orayı.. Kaya'dan Cornelia Diamond'a transfer olan Zafer kardeşimizle, biz de tebdili mekân ettik..
Cornelia Diamond'un ilk konukları sayılabiliriz.. O kadar yeni..
O kadar da güzel..
Enfes bir mimariyle hazırlanmış.. Yay şeklinde bir de lux otel.. Yayın ortası küçük Venedik.. Kanallarla birbirine ve ana havuza bağlanan villalar.. Sabah evinizin önünden suya girerek güne başlayabilirsiniz..
Ben rahatı seven tatilcilerdenim.. Güneş ve denizle alakam yok.. Gün boyu hayatım lobide ve spa'da geçer..
İşte bu yüzden diyorum ki, mimarlar, Tuncay Çavdar ve Ayhan Geveli, bu oteli sanki benim için dizayn etmiş.. Gördüğüm en güzel otel lobilerinden biri.. Geniş.. Yüksek.. Panoramik manzaralı.. Ortası piyano bar.. Her akşamüzeri, bir piyano bir çelloyla nefis mutlu saatler yaşadık..
Spa.. İşte orası tek başına yazı konusu olacak bir mükemmellikte..
Akdeniz'de kaldığım tesislerden Xanadu'ya hayrandım. Kazım Baba ile harika bir hafta geçirmiştik orada.. Cornelia Diamond, Türk turizminin gururlarından biri olarak çıktı karşıma bu defa..
Hep
böyle zevkli yapar, böyle duyarlı işletirsek, Akdeniz'in en önemli ve en popüler turizm merkezi olmamız yakındır..
Cornelia Diamond'u size daha yakından tanıtacağım..