kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

150 kiloluk ayı gözünü yedi

DIŞ HABERLER
Şehir dışında yürüyüşe çıkan ABD'li kadın, ayı saldırısına uğradı. Kurbanının yüzünün bir kısmını ve gözünü yiyen ayı, köpekler havlayınca kaçtı..
Kaliforniya'da yaşayan Allena Hansen (56) şehir dışında köpekleriyle yürüyüşe çıktığı sırada ayı saldırısına uğradı. Hansen, "Köpeklerimle yürürken birden karşıma çıktı. Nereden ve nasıl geldiğini anlamadım. Yüzüme pençeleriyle vurmaya başladı. Kaçmak için fırsatım olmadı" dedi.

AĞIZ ŞAPIRTISINI DUYDUM'
Saldırıdan, köpeklerinin ayıya havlaması ve saldırması üzerine kurtulduğunu belirten Hansen, şöyle devam etti: "Hayatımı köpeklerime borçluyum. Dev pençeleriyle üstüme atlayan ayı, yüzümün bir kısmını ve gözümü yemişti. Bilincim yerinde değildi ama ağzının şapırtısını duyuyordum. Buna rağmen can havliyle arabama gidebildim ve köpeklerimi alarak araçla uzaklaştım." Doktorlar, yüzünde derin yaralar olan ve bir gözünü tamamen kaybeden Hansen'in bu halde hastaneye gelmesinin mucize olduğunu söyledi. Uzmanlar, doğal parklara sahipleriyle giden köpeklerin ayıları kışkırttığını söyledi.