kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sahillerin en seksi erkekleri

Kış boyunca beyazperdede yarışan Hollywood'un aktörleri, yazın plajların en seksisi olmak için mücadele ediyor.....
Rakip tanımıyor
Dünyanın en güzel vücutlu erkekleri arasında gösterilen Matthew McConaughey, mayo tercihini uzun sörfçü şortlarından yana kullanıyor. Özellikle çiçekli ve renkli şortları çok seven ünlü oyuncu, kusursuz vücuduyla sahillerdeki tüm rakiplerine açık arayla fark atıyor.

*MATTHEW McCONAUGHEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Beyaz yeri kalmasın diye kıvırıyor
Kanarya Adaları'nda tatil yapan ünlü oyuncu Orlando Bloom, denize dizinin hemen altında biten şortlarla giriyor. Ancak güneşlenirken şortunu mümkün mertebe kıvırmayı ihmal etmiyor. Yakışıklı oyuncu bu hareketinin nedenini soranlara, "Vücudumdaki beyaz yerleri mümkün olduğunca azaltmak istiyorum" diye cevap veriyor.

*ORLANDO BLOOM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Dalgıçlık ona çok yakışıyor
Yakışıklı oyuncu Rob Lowe, yazı Hawai'de geçiriyor. Zamanının çoğunu dalarak geçiren ünlü aktöre, giydiği sörfçü şortları çok yakıştırılıyor.

*ROB LOWE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yaş geçmiş iş bitmemiş!
Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, tercihini slip mayodan yana kullanıyor. Ünlü aktör, ilerleyen yaşına rağmen kaslı vücuduyla dikkat çekiyor.

*ARNOLD SCHWARZENEGGER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kumlara bulanmaya bayılıyor
Colin Farrell, Malibu'nun en seksi erkeklerinden biri olarak gösteriliyor. Tercihini dar ve kısa şortlardan yana kullanan ünlü oyuncu, vücudunun kum tanelerine bulanmasına bayıldığını dile getiriyor.

*COLIN FARRELL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları