kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sylvester'a 'Nil problemli gidemezsin' dedim

20.07.2008
* Oprah'yı takma isimle gezdirdik
Oprah (Winfrey) aradığında 'Bizi kim tavsiye etti?' diye sordum. 'New York Times'ta okudum,' dedi. 'Telefonumuzu nasıl buldunuz?' dedim. 'Times'ı aradım vermediler ama araştırmacı bir ekibim var! Ben paparazzilere yakalanmadan bir seyahat yapmak istiyorum' dedi. 'Michelle Pfeiffer'a ne dersin' diye sordum. Takma isimle yolladık. Nereye gittiğini söyleyemem.

* Rambo Nil diye tutturdu
Sylvester Stallone aradı (Rambo filmindeki sesini taklit ederek) 'Nil ya da Amazonlar'da yatla gezmek istiyorum' dedi. 'Nil'de makineli tüfeklerle geziliyor, problemli bir yer, olmaz. Amazonlar'da da iki-üç günden fazla sıkılırsın. Ben sana Karayipler'de çok güzel bir yat ayarlarım,' dedim. O zaman kız arkadaşı olan, şimdiki karısı ile beraber gitti. Çok memnun kaldı.

* Duvarı yık, suit yap o zaman!
Birçok insan büyük ailelerle tatil yapıyor; üç-dört çocuk, üç-dört dadı, anne ve babaları dahil. Çok odaya ihtiyaçları oluyor. O yüzden otellerin genel müdürlerini ararız. Seneler önce üç yatak odalı bir suite ihtiyacım oldu bir otelde. 'Üç yatak odalı suitimiz yok,' dediler. 'O zaman git, kral dairesinin yanındaki suitin duvarını yıktır,' dedim. Ertesi gün 'Suitiniz hazır,' faksı geldi.