kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zahara Brad Pitt Shiloh Angelina Jolie

Evdeki çocuk sesleri Brad'i firara sürükledi

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin evinden son günlerde çocuk gürültüleri yükseliyor. 6 çocukla yaşamaya alışamayan Pitt, evi terk etmek üzere.....
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ikiz bebekleri Vivienne Marcheline ve Knox Leon nihayet doğdu. İkili şimdi 6 çocuklarıyla birlikte, Fransa'daki 25 odalı şatolarında yaşıyor. Etrafları hizmetçiler ve dadılarla çevrili. Hayatlarına uzaktan bakanlar imreniyor ama ünlü çift için günler sanıldığı kadar güzel ve huzurlu geçmiyor.

KAVGALARI BİTMİYOR
İkilinin çocukları büyüdükçe, sorunları da büyüyor. 6 yaşındaki Maddox ve 4 yaşındaki Pax; son günlerde hiç anlaşamıyor. Oyuncaklarını, özellikle de video oyunlarını paylaşmak istemeyen iki çocuk, çok sık kavga ediyor. Geçinmeyi başarabildikleri nadir anlarda ise birleşip, odalarının altını üstüne getirmeleri Angelina Jolie'yi çileden çıkartıyor. Evin en uslusu Zahara bile, inadı tuttuğunda çekilmez bir çocuk haline geliyor. Girdiği ağlama krizleriyle, ev halkının sinirlerini bozuyor. Shiloh ise; annesinin ilgisinin ikizlere yönelmesinin sıkıntısını yaşıyor. Yeterince ilgi göremediğinde; herkese küsüp, kabuğuna çekiliyor. Bunlara bir de yeni doğan bebeklerin bitmek bilmeyen ihtiyaçları eklenince, 44 milyon Euro'luk bir şatoda yaşayan Pitt ve Jolie için hayat çekilmez oluyor. Jolie, bu tempoya zor da olsa ayak uydurabiliyor. Ancak Pitt, fırsat bulduğu an soluğu dostu George Clooney'nin yanında alıyor. Onunla poker partilerine katılan, yürüyüşlere ya da motor turlarına çıkan aktör, çocuk sesine dayanamadığını dile getiriyor. Onun bu halini gören yakın çevresi ise; "Brad bu sorumluluğu kaldıramaz. Yakında sıkılıp, Angelina'dan ayrılabilir" yorumunu yapıyor.
Haberin fotoğrafları