kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ciddi işler yapan bir kocam olduğu için kişiliğimi değiştirmem

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin şarkıcı eşi Carla Bruni, en önemli özelliğinin doğallığı olduğunu söyledi ve ekledi: Nicolas için Tanrı'ya her gün şükrediyorum ama o da dahil kimse için değişmem!..
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin şarkıcı eşi Carla Bruni, bugünlerde Fransız magazin basının bir numaralı malzemesi. Katıldığı her davette güzelliği ve tavırlarıyla beğeni topluyor. Yadırganma ihtimalini de göze alarak, Fransız bakanlara yeni CD'sini armağan etmekten çekinmiyor. Kendine güveniyle herkesi şaşırtan Bruni, gücünü doğallığından aldığını söylüyor. Geçtiğimiz şubat ayında evlendiği Nicolas Sarkozy'yi ise yere göre sığdıramıyor. İşte Bruni'nin Fransız Madame Figaro dergisine yaptığı samimi açıklamalar:

ONA TUTKUYLA BAĞLIYIM!
* Yaptığım en önemli iş; doğal bir kadın olarak kalabilmemdir. Ben hep olduğum gibiydim. Gülmeyi ve şaka yapmayı seviyorum. İnsanlara laf atmaya, takılmaya bayılıyorum. Bazı insanlar bir Cumhurbaşkanı eşinin bunları yapmaması gerektiğini düşünüyor. Oysa ben de herkes gibi biriyim. Onların gülüp eğlenmesi ne kadar doğalsa, benimki de o kadar doğal. Ciddi işler yapan biriyle evlendiğim için kendi kişiliğimden vazgeçememem.

* Biz Nicolas ile bir aşk evliliği yaptık. Ben kocasına tutkuyla bağlı bir kadınım. İnsan hazır olduğunda, gerçek aşk kendiliğinden karşısına çıkıyor. Nicolas'nın taşıdığı tüm sıfatlara büyük saygım var ama onu benim için önemli kılan; benim en büyük aşkım olması. Hayatın bir yol olduğunu düşünüyorum ve bana bu yolda Nicolas ile yürüme şansını verdiği için Tanrı'ya şükrediyorum.

EVLENEREK EN İYİSİNİ YAPTIK!
* Evlenmeden önce bu evliliğin Nicolas'nın siyasi kariyerine zarar verip, vermeyeceğini çok düşündüm. Bizi yaşadığımız aşk için çok yargılayan oldu. Aslında mutsuz bir adamın boşanıp, başka biriyle yeni bir hayata başlaması kadar doğal bir şey yok. Nicolas 50, bense 40 yaşındayım. İkimiz de kendi kararlarımızı alabilecek olgunluktayız. Bence evlenerek en iyisini yaptık.