kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hasibe Eren (Makbule) Engin Günaydın Gülse Birsel

'Makbule'yi iyi ki ben oynamamışım

* Bir dönem 'Avrupa Yakası'nda oynayacağınız konuşulmuştu...
Ay, açmayın bu konuyu! Üç sene oldu...

* Hayır, o olayın nedenini, niçinini sormuyorum. 'Makbule' karakteri son derece kült, çok konuşulan, çok gülünen bir karakter oldu... Diziyi izlerken 'Keşke ben oynasaymışım' dediğiniz oluyor mu merak ediyorum?
Hayır, hiç pişmanlık duymadım. Benim zaten başlamış işlere girmemek gibi bir prensibim var. Aynı arkadaşlarla başka bir projede, başka bir kulvarda tekrar karşılaşabiliriz. Aramızda herhangi bir kırgınlık ya da küskünlük yok.

* 'Makbule'yi izlerken ne düşünüyorsunuz peki? Dürüst olun; hiç mi içinizden geçmiyor 'Bu karakteri ben oynayacaktım' diye?
Çok samimi söylüyorum hiç geçmiyor. Hatta buradaki Makbule karakterini gördükten sonra 'İyi ki oynamamışım' diyorum. (gülüyor)

ÇOK GÜLÜYORUM
* Bu Hasibe Eren'in oyunculuğu ile ilgili bir durum mu?
Hayır kesinlikle, yazılan karakteri beğenmedim. Yoksa Hasibe çok başarılı bir oyuncu. Çok az kadın oyuncuya gülerim, Hasibe de onlardan biri. Çok komik bir kadın, yüzüne bak gülüyorsun zaten.

* Yeni bir film projeniz var mı?
Şu anda Sinan Çetin'le 'Müzeyyen Kalesi' adlı bir sinema filmi çekiyoruz. 1977'de geçen filmde; yasalara harfi harfine uyan ama çok önemsiz bir kağıt parçasını imzalamadığı için bir sürü insanın hayatını mahveden bir devlet memurunu oynuyorum.