kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Yaşa göre kadın özellikleri

Bu köşenin yazarı der ki; "Bana hangi yaşta bir kadın olduğunuzu söyleyin, size özelliğinizi söyleyeyim!" Bu sözün bağlamında da; 20'li ve 30'lu yaşlardaki kadınların 'yaş dönemleri!'ne bir zum yapıp, onların yaşlarına göre nasıl bir ruh hali içinde olduklarını tek tek yazayım. 20'li yaşlarda henüz bir 'çamur kadar saf!' olan kadının, 30'lu yaşlarda hem kendisini, hem de ilişki bataklığını nasıl kuruttuğunu yüksek müsaadenizle ortaya koyayım. Hatta bu yazıyla 20'li yaşlardaki yeniyetme kızların yüzünü birazcık da olsa güldürüp, 30'lu yaşlardaki tecrübeli kadınların da 'hayır dua!'sını alayım.

MUKAYESEYE BAŞLAYALIM
* 20'li yaşlardaki kadın 'afrodizyak!' gibidir. O yaştaki bir kadının afrodizyak maddesi de masumluğudur. 30'lu yaşlardaki kadın 'afra tafracı!'dır. Afra tafracılığı da görüp geçirmişliğinden kaynaklanmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı da tanıştığı erkekleri ilk günden kaçırmaktadırlar.

* 20'li yaşlardaki kadın önüne çıkan her erkeğe 'güvenir!' 30'lu yaşlardaki kadın arada bir de olsa önüne çıkan erkeğe 'güvenmez!'

* 20'li yaşlardaki kadın erkekler tarafından yatakta 'en üst!'te tutulur. 30'lu yaşlardaki kadın erkekler tarafından yatakta 'en alt!'ta tutulur.

* 20'li yaşlardaki kadın 'aşk!'ın karın doyurduğuna inanır. 30'lu yaşlardaki kadın "Aşk mı? Hadi oradan sen de!"der.

* 20'li yaşlardaki kadın erkeğe devamlı masraf çıkarır. 30'lu yaşlardaki kadın masraf yapacak erkek arar.

* 20'li yaşlardaki kadın birlikte olduğu erkeğe 'körü körüne!' bağlanır. 30'lu yaşlardaki kadın birlikte olduğu erkeğe 'pamuk ipliği!' ile bağlanır. Çünkü o yaştaki bir kadın şu gerçeği bilir ki; "Bir erkeğe körü körüne bağlanmak, kör birinden ip cambazlığı dersi almaya benzer!"

TİP ÇOK ÖNEMLİ!
* 20'li yaşlardaki kadın bir erkekte 'tip!'e önem verir. 30'lu yaşlardaki kadın bir erkekte 'yaş!'a önem verir.

* 20'li yaşlardaki kadın birlikte olduğu erkeğe "Seni veren Allah'a kurban olayım!" der. 30'lu yaşlardaki kadın geçmişte birlikte olduğu erkeklere "Allah sizi bildiği gibi yapsın!" der.

* 20'li yaşlardaki kadın çantasında 'doğum kontrol hapı!' taşımaz. 30'lu yaşlardaki kadın çantasında 'doğum kontrol hapı!' taşır.

* 20'li yaşlardaki kadın 'nazcı!'dır. 30'lu yaşlardaki kadın 'azcı!'dır. Bulduğuyla yetinmesini bilir.

* 20'li yaşlardaki kadın tartışma esnasında erkeğe "Beni sömürdün!" der. 30'lu yaşlardaki kadın erkeğe "Beni soyup soğana çevirdin!" der.

* 20'li yaşlardaki kadın bara takılır. 30'lu yaşlardaki kadın eve takılır.

* 20'li yaşlardaki kadın 'erkek!'cidir. 30'lu yaşlardaki kadın 'aile!'cidir.

* 20'li yaşlardaki kadın birlikte olduğu erkeğe, "Seni seviyorum!" der. 30'lu yaşlardaki kadın ise, "Seni gayet iyi anlıyorum!" der.

* 20'li yaşlardaki kadın 'saf!'tır. 30'lu yaşlardaki kadın 'anasının gözü!'dür.