kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyete sergide buluştu

İstanbul'dan göçerek tek tek Güney sahillerine dağılan İstanbul'un elitleri, Bodrum The Marmara Oteli'nde, İsmail Acar'ın resim sergisinde buluşup hasret giderdi.
Sosyete ve şov dünyasının ünlüleri Güney sahillerine göç edince İstanbul gece hayatı kelimenin tam anlamıyla topu attı! Bu hafta İstanbul elitlerinin sosyalleşebileceği ne bir davet ne de bir organizasyon gerçekleşti. Şimdilerde hayat Güney sahillerinde atıyor; özellikle de Bodrum'da. Hoş, Bodrum'da da büyük bir kesim -herhalde ekonomik krizden dolayıyazlıklarından dışarı çıkmasa da, İstanbul'dan daha çok sosyalleştikleri kesin!

12 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK
Bodrum'a göçen sosyetik isimler son olarak Ayfer Toprak'ın Bodrum'da açtığı sergisinde sosyalleşme imkanı buldu. Bu sezon siftahı The Marmara Oteli'nde İsmail Acar'ın sergisi ile yapan Toprak, Adil Ocak ve Canan Berber sergilerinin ardından yine İsmail Acar'ın eserlerini sanat tutkunlarıyla buluşturdu. Bu kez sergi mekanı Bodrum Princess Otel'di. Açılış kokteyline katılan birçok sanatsever, daha ilk günden Acar'ın eserlerini satın alabilmek için yarıştı. 12 Ağustos'a kadar açık kalacak sergiyi gezip, ruhunuzu bir nebze de olsa sanatla besleyebilirsiniz, meraklılara duyurulur!!!