kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Deniz Baykal anjio oldu

Yeni Haber
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo oldu.

Alınan bilgiye göre, Hacettepe Hastanesi'ne sabah saatlerinde giden Baykal, Kardiyoloji Bölümüne alındı. Baykal'a, gerekli tetkiklerin ardından Prof. Dr. Ali Oto tarafından anjiyo yapıldı. Baykal'ın saat 10.00'da anjiyoya alındığı ve işlemin yaklaşık bir saat sürdüğü öğrenildi.

DENİZ BAYKAL TABURCU EDİLDİ

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo olan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal taburcu edildi.

Sabah saatlerinde anjiyo olan Deniz Baykal'ın bir süre serviste tutulduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilen Baykal'ın hastaneden evine gittiği ve dinlendiği belirtildi.

ERDOĞAN'DAN, BAYKAL'A GEÇMİŞ OLSUN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde anjiyo olan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Baykal'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.


BAYKAL: "SAĞLIK DURURUM GAYET İYİ, YARIN ANTALYA'DAYIM"

Bu sabah Hacettepe Üniversitesi'nde anjiyo olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Baykal, yarınki Antalya programını da iptal etmediğini ifade etti. Baykal, yarın Antalya'da çıkan yangında zarar gören yerlerde incelemelerde bulunacak.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah sürpriz bir şekilde anjiyo olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti ve olayın abartılmamasını istedi.

Sabah saatlerinde olduğu anjiyonun ardından evinde dinlenmeye çekilen CHP Lideri Baykal, "Sağlık durumum çok iyi, şu anda dinleniyorum. Abartılacak bir şey değil" dedi. Antalya'da meydana gelen ve büyük kayıplara neden olan orman yangınları nedeniyle zarar gören yörelerde incelemelerde bulunacak olan Baykal, bu programını da iptal etmediğini söyledi. Baykal, "Programımızda bir değişiklik yok. Yarın Antalya'da olacağım" diye konuştu. CHP Lideri Baykal, bu sabah Hacettepe Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde Prof. Dr. Ali Oto tarafından anjiyo yapılmıştı. Anjiyonun ardından taburcu edilen Baykal, evinde dinlenmeye çekilmişti.

AA