kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mischa Barton Taylor Locke

Los Angeles plajlarında onların aşkı konuşuluyor

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Mischa Barton ile Taylor Locke, Los Angeles'ta baş başa tatil keyfi yapıyor. İkili plajlarda bol bol sarılıp, öpüşerek mutluluk pozları veriyor..
'The O.C.' dizisiyle ünlendiği günden beri adı dünyanın en seksi kadınları arasında anılan Mischa Barton, yoğun geçen kış sezonunun stresini atmak için tatil yapıyor. 22 yaşındaki oyuncu, giydiği minicik bikinilerle vücudunun güzelliğini gözler önüne seriyor. Bir süredir müzisyen Taylor Locke ile birlikte olan ünlü aktris, güzelliğini sergileme konusundaki cesaretini; yaşadığı aşkı dosta düşmana ilan etme konusunda da gösteriyor. Seksi oyuncu, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte Los Angeles'taki Venice Plajı'ndaydı. Birlikte vakit geçiren ikili, meraklı gözlere aldırmadan sahilde ateşli bir şekilde öpüşmekten çekinmedi.

KALBİNİ GİTARIYLA ÇALDI!
Kameralardan kaçma gereği duymayan Barton şunları söyledi: "Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Çok mutluyum ve çok aşığım. Özellikle Taylor'ın bana gitar çalmasına bayılıyorum. İleride onun çocuklarımıza da gitar çaldığını görmeyi çok istiyorum."