kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güzel kadına bakmak çapkınlıksa çapkınım!

'Hade Hade' isimli ilksolo albümüyle beğenikazanan Sami Levi,çapkınlık anlayışını tarifetti: "Sağlıklı erkeğim.Güzel kadına bakmakçapkınlıksa çapkın yazın"..
Sefarad grubunun Sami'si olarak tanıdığımız Sami Levi, kendi kanatlarıyla uçmaya karar verdi ve ilk solo albümü 'Hade Hade'yi çıkardı. Bu albümle eğlenceli kişiliğini müziğine de yansıtan Levi, oyunculuk ve şov dünyasıyla da ilgili planları olduğunu söyledi. Çapkın olmadığının altını çizen sempatik şarkıcı, hiç aşık olmadığını da itiraf etti. Bir kadının kendisini yeteneğiyle etkileyebileceğini söyleyen Sami, projelerini ve özel hayatını tüm içtenliğiyle anlattı.

* İlk solo albümünüze de adını veren 'Hade Hade' parçası ile ilgili problemler yaşadığınız yazılmıştı. Sorunları nasıl çözdünüz?
Ben o parçayı Fatih Ürek'ten önce sahnede okuyordum. Sonra Fatih Ürek ile İbrahim Tatlıses 'Bu parçayı kim okuyacak?' diye kapışmaya başlamışlardı. Biz de o dönem hem parça gündemde hem de benden talep edildi diye prodüktörümle beraber bu şarkıyla çıkmaya karar verdik. Anonim parçalar kimsenin tekelinde değildir. Ben sözler üzerinde değişiklikler yapınca telif hakkı olarak da hiçbir sorun kalmadı.

* O dönemde İbrahim Tatlıses'ten tehditler aldığınız söylendi...
Tehdit denince, akla 'Seni vuracağız, öldüreceğiz' gibi cümleler geliyor. Ama bunlar öyle değil... İbrahim Bey'in adını verip arayanlardan 'Bu şarkıyı söylemesen daha iyi olur be delikanlı' gibi telefonlar alıyordum. Zaten aratanın İbrahim Bey olup olmadığını da bilmiyoruz.

* Siz konservatuvar mezunu değilsiniz. Neden bu işin eğitimini almayı tercih etmediniz?
Ben biraz tembel bir adam olduğum için okumayı sevmiyordum. Ama bunun doğru olduğunu savunmuyorum. Kendimi eğitmek için Yıldız Tumbul'dan şan dersleri aldım. Bir de mümkün olduğunca çok şarkı dinliyorum.

İLK BAKIŞTA KESİLİRİM
* Çapkın mısınız?
Sağlıklı bir erkeğim. Güzel kadına bakarım. Bu çapkınlıksa çapkın yazın. Ama çapkın değilim!

* İlk bakışta aşık olmak?
Şu ana kadar olmadım. Büyük konuşmamak lazım ama aşk çok duygusal bir şey. İlk bakışta olsa olsa elektrik olur. 'İlk bakışta aşık olmazmış ama kıza kesilirmiş' diye yazın en iyisi! 'Bu kız benim olacak' derim yani. Kafaya koyarım.

* Ne tür bir özellik ilk bakışta aklınızı başınızdan alabilir? Dekolte, mini etek, gülüş, bakış...
Birçok insan dekolte, mini etek falan diyebilir ama beni ilk bakışta derinden etkileyecek şey yetenek diyebilirim. Fizik tabii ki önemli ilk bakışta ama ben yeteneğe çok değer veren bir adamım. Çok güzel şarkı söyleyen ya da dans eden bir kadından etkilenirim. Dekolte geçicidir. Yarın öbür gün eşofmanla da görebilirsin dekoltesinden etkilendiğin kızı...

DEKOLTE ÇEKİCİ DEĞİL
* Peki dekolte giyen kızlardan hoşlanır mısınız?
Tabii ki gözün takılır. Ama herkes normal giyinmişken dekolteyi abartan teşhirci hanımlar var. Ben altı çizili cümleleri okumayı sevmem. Kimsenin görmediği, bakmadığı şeyleri bulup ilk ben bakayım isterim. Çünkü zaten mini etekli, dekolteli bir kadına orada herkes bakıyordur. Bana çekici gelmez.

* Bir kızın sizi tavlaması zor mudur?
Ben zoru elde etmeyi severim, kolayı değil! Kolay zaten bir şekilde elde edilir. Ben hep zor kadınlarla beraber olmayı sevdim.

* Sizinle beraber olacak bir kadının olmazsa olmaz özellikleri nelerdir? Biraz anlatır mısınız?
Saygılı olması, bana değer vermesi, bana devamlı sevildiğimi hissettirmesi lazım. Ayrıca saatlerce konuşabileceğim biri olmalı.

* Asla beraber olmam dediğiniz bir kadın türü var mı? Mesela kadınlar genellikle 'Kel bir erkekle olmam' diye yanıtlarlar...
Anladım. Evet ben de kesinlikle kel bir kadınla olmam! Bir de bakımsız olmasını kabul edemezdim. Sevdiğim kadını da en az benim kadar bakımlı olması lazım. (Cosmopolitan dergisi)
Haberin fotoğrafları