kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

Serinleten fırsatlar
Yazlık gardırobunuzu genişletmek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Markalar cazip indirimler uyguluyor. Kadın ve erkek giyiminde öne çıkan markalardan biri olan Sarar da 2008 yaz koleksiyonu ürünlerini indirimli olarak satışa sundu. Sezonun moda renkleri ile bej, gri, kahve ve taş renklerinin yer aldığı; saf yün, saf keten ve saf pamuklu kumaşların kullanıldığı koleksiyonda farklı tasarımlar dikkat çekiyor.

Sizin kokunuz hangisi?
Kırmızı meyvelerden oluşan bir yaz kokteyli gibi mi, yoksa sihirli ve mistik bir prenses gibi mi kokmak istersiniz? Bu yaz için seçebileceğiniz parfümler arasında taze meyve ve çiçek kokuları öne çıkıyor. Kalp şeklindeki şişesiyle Vera Wang Princess, Bulgar gülü, gala ve mandalin çiçeği içeren Vera Wang Sheer Veil bunlardan bazıları. Elma ve vanilya notalarını taşıyan DKNY Charmingly Red Delicious hafifliği, DKNY Charmingly Be Delicious ise turunçgil tazeliğiyle dikkat çekiyor. Marc Jacobs Daisy ise menekşe ağırlıklı içeriğiyle tam bir yaz kokusu. Bu parfümleri Sevil Parfümeri'den cazip fiyatlarla alabilirsiniz.

Moğol usulü kokteyller
Suadiye Park, İstinye Park ve Meydan Alışveriş Merkezi'ndeki restoranlarında Moğol yemekleri sunan Go Mongo, şimdi de değişik isimlerle adlandırdığı Moğol kokteyleri ile farklı lezzetler arayanların karşısına çıkıyor. Bu restoranlarda tekila, cin ve kakao likörünün karışımıyla oluşan Cengiz Han, Absolut vanilya ve portakal liköründen oluşan Kubilay Han ve özel Moğol Mojito'yu tadabilirsiniz. Adını ve lezzetini Uzakdoğu'nun egzotik esintilerinden alan Singapore Sling Trendy, Strawberry Daiquiri, Kamikaze ve Mai- Tai'nin yanı sıra bugüne kadar hiç denenmemiş karışımlarla hazırlanan Scorpion da mekânın diğer kokteylleri... Bilgi için: www.gomongo.com.tr
Haberin fotoğrafları