kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
63 yaşındaki DJ Claude Challe ve genç sevgiilisi hallerinden çok memnundu.

Bir partinin anatomisi

İrem AKINCI
Plaj denince akla artık sadece deniz ve güneş gelmiyor. Tatilde dinlenmek değil, eğlenmek isteyenler için alternatif çok. Bunlardan biri de 'beach'lerde düzenlenen partiler. Biz de bu partilerden birine katıldık..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bir partinin anatomisi
Geçen cumartesi Bodrum'un kalburüstü sakinleri, J&B viskinin Xuma Buz Bar'da düzenlediği partide eğlendi. Sosyete DJ'i olarak da tanınan Claude Challe 18.30'da başladığı setiyle, aralarında Serdar Ortaç'tan da olmak üzere çaldığı popüler parçalarla Xuma Buz Bar'a toplanan kalabalığı coşturdu, herkesin bol bol içmesini sağladı. Özenle seçilmiş güzel kızların dağıttığı J&B Gingerale (zencefilli gazozla viski karışımı) shotlarından tadıldı, kalabalığın favori içkisi ise mojito ve diğer kokteyllerdi. Neredeyse kimsenin bira içmemesi de ilgi çekiciydi. İki senedir Xuma Buz'u işleten Lal Dedeoğlu, bu sene Xuma'nın sahibi Kamil Özavar'ın ısrarlarına dayanamayarak bara ortak olmuş. Dedeoğlu, çiçekli mor elbisesi ve saçlarına taktığı pempe begonvil çiçekleriyle tropik adalardan Bodrum'a gelmiş gibiydi. Partinin başında gördüğümüz Serdar Bilgili kısa bir süre sonra, "Burada çok paparazzi var," diyerek alanı terk etmiş. Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal somon rengi plaj elbisesiyle hoplaya zıplaya dans ediyor, şarkılara eşlik ediyordu. Romalı Perihan, başına bağladığı beyaz yemenisi ve kocaman güneş gözlükleriyle oldukça tuhaf görünüyordu. Partinin bitimine yakın, laptopunun başına geçerek Facebook sayfasını kontrol eden Romalı, çok keyifli görünüyordu.

NEFİSE ÜŞÜDÜ, ESRA DAĞITTI
Gazeteci Cüneyt Özdemir sevgilisi Nefise Karatay'la birlikte geldiği partide pek eğleniyor gözükmüyordu. Zaten ikili kısa bir süre sonra barın biraz dışarısındaki çimenlikte birkaç arkadaşıyla birlikte oturmaya başladı. Karatay uzun, desenli elbisesiyle çok hoştu ama o kadar zayıf ki elbise neredeyse üzerinden düşecekti. Karatay'ın bembeyaz teni tatile yeni başlamış olduğunu gösteriyordu ya da o da 'beyaz tenli olma' trendine katılanlar arasındaydı. Havanın kararmasıyla üşüyen Karatay'a hemen bir şal bulundu, Özdemir ve Karatay çifti partiden el ele ayrıldı. Berna Laçin en yakın arkadaşı Esra Akkaya ile partideydi. (Akkaya'yı, yönetmen Kudret Sabancı'nın eski eşi, 'Aliye' olayının mağduru olarak hatırlayabilirsiniz). Laçin'in eşi ve Akkaya'nın erkek arkadaşı da onlara eşlik ediyordu. Akkaya, partinin en çok eğlenen ismiydi desek yalan olmaz. Sürekli hopladı zıpladı, hatta bir ara sevgilisine bir bale gösterisi bile yaptı. Son ana kadar enerjisinden bir şey kaybetmeyen Akkaya, partide dağıtılan düdüklerden birini ele geçirip, insanların kafasını epey bir ütüledikten sonra nefesini tüketmiş olacak ki kısa bir süre sonra olay mahalini terk etti.
Haberin fotoğrafları