kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halle Berry'ye oyunculukta ''kötü not''

Yeni Haber
Sinemadaki başarısıyla Oscar ödülüne değer bulunan Halle Berry, ''Gothika'' adlı gerilim filmindeki oyunculuğuyla kötü not aldı. Berry, ''King Magazine'' dergisince ''En Kötü Performans'' sergileyen aktris seçildi.

Derginin yaptığı değerlendirmede, modellikten oyunculuğa geçen aktrislerin beyazperde performansları sıralamaya alındı.''Modellikten Oyunculuğa Geçenler Arasında En Kötü Performans'' adlı değerlendirmede, Halle Berry, 2003 yapımı ''Gothika'' adlı gerilim filmdeki oyunculuğuyla ilk sırada yer aldı.

Mathieu Kassovitz'nin yönettiği filmde, Penelope Cruz ve Robert Downey Jr. ile kamera karşısına geçen Berry, bu yapımda tehlikeli suçluların tedavisinde uzman olan ancak geçirdiği kazadan sonra kendini akıl hastanesinde bulan bir psikoloğu canlandırmıştı.

-CAMERON DIAZ'A DA KÖTÜ SÜRPRİZ-

Listede ''Kazanma Hırsı-Any Given Sunday'' adlı filmdeki oyunculuğuyla Cameron Diaz ikinci oldu.

Oliver Stone'un yönettiği filmde usta oyuncu Al Pacino ve Dennis Quaid ile kamera karşısına geçen Diaz, bu kadroyla rol almasına rağmen ''kötü oyuncu'' seçilmekten kurtulamadı.

Başrolünü Will Smith'in üstlendiği ''Vahşi Vahşi Batı-Wild Wild West'' filmindeki oyunculuğuyla eski model Garcelle Beauvais üçüncü sıraya yerleşti.

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ve birkaç filmde de oyunculuk denemesinde bulunan süper model Cindy Crawford, ''Dürüst Oyun-Fair Game'' filmindeki oyunculuğuyla dördüncü oldu. Crawford, Andrew Sipes'ın kamera arkasına geçtiği filmde William Baldwin ile başrolü paylaşmıştı.Listede beşinci sırada ''Çıtır Kızlar-Coyote Ugly'' adlı filmle Tyra Banks yer aldı. 2000 yapımı film, gözde bir gece kulübünde barmaidlik yapan dört genç kadını ve onlardan birinin ünlü olma çabalarını işliyordu.

AA