kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu projede tüm bağımsız birimler ön cepheye bakıyor!

ÇİMPAŞ'ın Çorlu'daki Sirello Evleri'nde tüm bağımsız birimler ön cepheye bakacak şekilde inşa ediliyor. Proje, Aralık 2009'da sahipleriyle buluşacak..
Çorlu İmalat ve Pazarlama San. Tic. AŞ (ÇİMPAŞ) tarafından Çorlu Esentepe'de inşa edilen Sirello Evleri, 21 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Bütün bağımsız birimlerin ön cepheye baktığı proje, araziye çember parçası şeklinde yerleştiriliyor. Proje, Aralık 2009'da teslim edilecek. Çorlu'nun yaklaşık 3 bin yıl önceki antik döneme ait isimlerinden biri olan Sirello adının kullanıldığı proje, 9 blok ve 84 daireden oluşuyor. 7 ayrı tip daire seçeneği bulunan projede konut büyüklükleri 130 metrekare ile 335 metrekare arasında değişiyor. 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı daire alternatifleri sunan Sirello Evleri'nde kapalı yüzme havuzu ile sosyal tesisler de yer alıyor. 5 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan projede zemin ve birinci katlar, ön ve arkada oluşturulan teraslar ile villa şeklinde dubleks daireler olarak projelendirildi. Çatı katlarında 6 dubleks dairenin bulunduğu projede fiyatlar 165 bin YTL ile 455 bin YTL arasında değişirken, ödemeler yüzde 30 peşinat ile 12, 24 ya da daha uzun vadeli yapılabiliyor.

Acil aydınlatma sistemi kuruluyor
Merkezi yerden ısıtma sisteminin bulunduğu Sirello Evleri, akıllı ev teknolojisi ile inşa ediliyor. Her blokta deprem sensörlü asansörlerin yer aldığı projede, hidrofor sistemi de mevcut. Kat holleri ile kapalı garajda acil aydınlatma sistemlerinin de bulunduğu projede üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, bahçe peyzajı ile çocuk oyun alanları da yer alıyor. Fitness merkezinin de bulunduğu Sirello Evleri, deprem yönetmeliğine uygun olarak radye temeller üzerine inşa ediliyor.

Haberin fotoğrafları