kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yazar Mete'nin duran kalbi çalıştırıldı

Yeni Haber
Sakarya'nın Karasu ilçesinde geçirdiği kriz sonucu kalbi duran ve kaldırıldığı hastanede yeniden çalıştırılan yazar Ömer Lütfü Mete, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Sakarya Yeniket Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Fevzi Katıöz, A Mete'nin Karasu ilçesinde tatil yaptığı sırada geçirdiği kriz sonucu kalbinin durduğunu belirtti.

Mete'nin duran kalbinin Karasu Devlet Hastanesinde yapılan müdahale sonucu tekrar çalıştırıldığını ifade eden Katıöz, şunları söyledi:

''Oradaki müdahalenin ardından bize sevk edildi. Şu an yoğun bakım ünitesinde yatıyor. Hayatı tehlikesi devam ediyor. Mete'yi tam donanımlı ambulansla Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edeceğiz. Orada anjiyo yapılacak.''

ÖMER LÜTFİ METE, İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Sakarya'da kalp krizi geçiren yazar Ömel Lütfi Mete, ambülansla Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne getirildi. Mete'nin getirilişi sırasında bazı yakınları gözyaşı döktü.

Ambülanslar Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne getirilen Ömer Lütfi Mete, sedye ile hastaneye alındı. Bu sırada, bazı vatandaşlar basın mensuplarının çekim yapmasını engellemeye çalıştı. Karikatürist Hasan Kaçak, Ahmet Tezcan ve Yapımcı Naci Şaşmaz da hastane önünde Mete'yi karşılayanlar arasında yer aldı. Mete'nin bazı yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

AJANSLAR