kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaza uygun bakımlar

Dr. Yasemin Fatih Amato
İLİŞKİLİ HABERLER
Yaza uygun bakımlar
Birkaç yıl öncesine kadar yaz gelince, hemen her türlü kozmetik cilt işlemine ara verirdik. Çünkü cildi geliştirmek ve güzelleşmek için yapabileceklerimizin çoğu güneşten olumsuz etkilenirdi. Yaz tatilinde cilt bakımı isteyenlerin elleri boş kalırdı. Ancak gelişen teknoloji artık her mevsimde uygulayabileceğimiz, güneşle dost tedaviler yarattı.

* RADYO FREKANSI
Radyo Frekansı her mevsimde güvenle yapılabilir. Özel bir ışın ve ısı ile deriyi soymadan, yaralara yol açmadan, kollajen dokunun yeniden düzenlenmesini sağlar. En güzel tarafı da, güneşe karşı hassasiyeti arttırmadığı için yazın hatta yanık tenlere bile yapılabilmesidir. Radyo frekansının kozmetik kullanımda en başarılı olduğu alan, 35-55 yaşlarında yeni başlayan gevşemeler ve hafif elastikiyet kayıplarıdır. Ayrıca hızlı zayıflama, doğum sonrasında oluşan deformasyonlar, kol, bacak sarkmaları, gevşemiş meme derisi ve karın sarkmaları ile sellülit tedavilerinde son derece etkilidir. Hatta radyo frekansı ile en inatçı sellülitlerde bile yol alabiliyoruz.

* LED TERAPİ
'Led Terapi'de ise ne ısı, ne bir kimyasal işlem, nede basınç söz konusudur. Sadece belirli dalga boylarında farklı renkte ışınların cilde yansıtılmasıyla uygulanır. Tenimize değmeden, onun kendi kendini yenileme süreçlerini harekete geçirir. Akne tedavisinde varılan en üst nokta olduğunu gönül huzuru ile söyleyebilirim. Güneş ve yaşlılık lekelerinde, çizgi ve kırışıklıklarda, vitiligo gibi hastalıkların tedavisinde de gayet etkilidir. Led Terapi cildin güneşe karşı hassasiyetini arttırmaz. Bu nedenle her mevsimde güvenle kullanılabilir ve her cilt tipine uygulanabilir.